Normal doqumu sezaryanmi

Kizlar sizce normal doqumu sezaryanmi bebeyin boynuna dolandi 10 gun beklyeceqiz olmasa doktor sezaryan dedi sezaryan olan varmi aranizda

Bebegini tehlikeye atma sezeryan ol eger kordon dolanmasi varsa Allah korusun. Ben sezeryan oldum ilk cocukta spinal sezeryan gayet rahatti. Ikincide ne olacak bilmiyorum. Acil sezeryandi benimki. Simdi ikinciye hamileyim, vajinal dogum yapmak nasip olacak mı bilmiyorum. Ama nasip olmazsa da yine spinal tercih edicem

Bende oyle isdyorum ama korkuyorum sezaryandan ilk cocukum normal olmuşdu 2 cinde normal isdyorum ama ama boynuna dolandiqi icin doktor soyliyor 10 gunde bekliyelim olmasa sezaryan yaplacak

İlki sezeryan oldu hiç bir sebep yokken doktorum yüzunden ikincisi 14 gün oönce oğum yaptım normal yaptım hemde aralarında çok az yaş farkı varken elhamdülillah 16 ay var aralarında

Eger doktor beklemede sakınca görmüyorsa problem yok yine de tehlikeli bir durumda spinal tercih et canım. Genel anestezi çok agir oluyor. Spinal sezeryandan sonra hızlı toparlanirsin. Allah saglikla bebegini kucagina almayı nasip etsin insallah canını sıkma :folded_hands:

Dogumun nasıl geçti ben de sezeryan sonrasi normal dogum istiyorum aralarinda 5 yas var. Çok uzun sürdü mü dogum sureci?

Ben oldum Allahim izniyle korkmayın üç dört gün bu zorluğu var sonrasında rahat ediyorsunuz

Amin İNŞALLAH canim teşekur ederim doktor 10 gun beklyelim dedi daha 37 hafda 1 gunum acilmasa kordon dolanmasi sezaryan diyor mecburen

Rabbim hayirlisini versin inanın kaderinizde ne varsa onu yaşayacaksınız sakın kalın ve bebek nasıl gelmesi gerektigini biliyor ben de hep hiç bir sorun yokken normal bekliyirken yok suyu azaldı vs dediler ertrsi gün 38+5 de suni sancı verdileriler 12 saat bekledik oda suni sancı alınca bebeğin kalp atimlari skntiya giriyor diye sezryne döndük yani hiç sezryn olacağım aklıma gelemzdi ve şöyle diyim o ana kadar hiçbir doğum hikayesi dinlemedim herkesin ki kendine özel birebr yasadm siz de hiç stres yapmayın inanın dyrum o an geldgnde olacak olan oluyor sağlıcakla alın insAllah bakın benim 3 aylık oldu bile :two_hearts:

Amin İNŞALLAH peki sezaryanda bi şey his etinizmi kac daka surdu amelyat

Yani ben bağırarak bitti bir saat sürdü benim romatizma rahatsizligim olduğu için tam uyuşma olmadi sanırsam spinal anestezi herkeste farklı ama zorlugum iki üç gün oldu

Temmuz ayında doğum yaptım sezaryen oldum spinal anestezi yaptılar 5 günde toparlandım. Hastaneye sancılar başlayarak gittim ama açılmam olmadı suni sancı almak istemedim. Sezaryenden sonra beş gün kadar zorluk var ama bebeğimle gayet rahat ilgilendim ben hiçbir sorun yaşamadım çok şükür

30-40 dk sürüyor asla acı ağrı hissedilmiyor içiniz rahat olsun

Ben de çok düşünüyordum daha önce hiç ameliyat olmadığım için ama inanın çok kolay ve çok rahat