Kızlar 10 gün oldu doğum yapalı 2 gün öncesine kadar pembeleşmişti kanamam şuan yine kırmızı gelşyor normal mi sizce?
Lohusalık bitene kadar normal canım
Teşekkür ederim canım
Benim 65 gün oldu hala var bitecek gibi görünüyor senin de normal arkadaşım
Daha bitmedi mi senin kanaman ? ![]()
![]()
Eli kulağında yakında bitecek gibi görünüyor
Normal değilmiş arkadaşlar
Bugün bebeğin komtrolü için hastaneye giderken aniden kan boşaldı pedim çamaşırım kıyafetlerim hepsi battı acile gireim ve rahim içinde parça bırakıldığı anlaşıldı.
Kürtajla aldılar parçayı.Dinmeyen ağrılarım ve değişen kanamanın sebebi oymuş doktorun tek söylediği şey son anda yetişmişsiniz oldu.10 gündür içimde beni zehirleyen parçayla yaşıyormuşum![]()
Aaa geçmiş olsun ben bu kadar olabileceğini bilemedim şimdi nasılsınız ağrınız var mı
Bende böyle bir ihtimal olabilicrğini bilmşyordum arkadaşım.canımız kimlerin elinde diye bir sorguladım bugün biraz daha geç gitsek yada o parça patlamasa içimde ölüme gidiyordum.Şuan gayet iyiyim sadece biraz ağrılarım var onlarda kısa sürede geçer inşallah
Ayy hiç aklıma gelmezdi. Dehşete düştüm
Yerinde olsam şikayet ederdim, bu ne sorumsuzluk yaa. Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun ![]()
Gerekli işlemleri başlattık zaten canım.insanın canı söz konusu ve bunu söylrdiğinde hala daha pişkin pişkin olabilir diyorlar akıl alır gibi değil gerçekten