Normal doğum sonrası alttan dikiş

Doğum sonrası alttan dikiş aciyor mu atilan kesikler hissediliyor mu özellikle dikişler sonrası çişinizi yaparken yanma oluyor mu ilk dogumum anne olanlar aydınlatabilir mi?

1 Beğeni

Acımıyor :blush:

Kesik hissedilmiyor ama dikiş hissediliyor. İlk idrarımda hafif yanma olmuştu bende

Dikiş yaparken uyusturmuyorlar mi igneyle

1 Beğeni

Uyuşturuyorlar ama az da olsa hissediyorsun

Acıyı hissetmiyorsun

Ben en çok doğum sonrası bu dikiş muhabbetinden korkuyorum bazılarının orasını bim.poseti gibi buzusturup dikiyolarmis bazı doktorlar doğumdan sonra da 1 hafta oturup kalkarken zorlandık diyenler var dikiş atmadan olmuyor mu ki bu iş her doğumda illa kesik mi atılması gerekir :smiley: kafamda deli sorular…

Bende doğumdan çok kesmelerinden korkuyorum hiss ederim diye​:grin: @Melike1

Büzüştürüp dikmekmi torbamı bu ayol​:rofl:

1 Beğeni

Rahat güzel bir doğum olur inşallah

1 Beğeni

Vajen in iki bolumu ici ve dis bolumu var Icini dikerken uyusturuyo disini dikerken Uyusturmuyo.

Sunu kullanmistim

Faydasini gordum hem temizliyo hem rahatliyo

1 Beğeni

Ayy yok artık, uyduruyor insanlar biraz da :joy::joy:

Doğumdan sonra elbette dikişliysen bir tık zorlanıyorsun. Şöyle düşün ki içinden bir canlı çıkıyor, vücudun illa ki aynı kalmıyor ki. Dikişsiz doğum yapan da var elbette, tamamen vücuda bağlı bir durum

2 Beğeni

Bence tamamen vücuda bağlı değil. İşini bilmeyen doktor da kesebiliyor. İşin ehli doktorlar genelde kesmiyor zaten. Vücutla da alakalı, iyi bir doktora düşmekle de alakalı

2 Beğeni

Cocuk kanala girdi ikiniyorsun ikiniyorsun hadi cikmiyo ozaman ne olacak mecbur kesicek. Tecrubeyle alakasi yok bunun.sanci gelince Parmaklariyla bakiyo icerden. Daha fazla izdirap cekme diye. Ondan sonra kesiyo mecbur olursa

3 Beğeni

Evet hatta dikişte abartılacak kadar çok atılmıyor benim annem ilk idrarını yaparken hafif yanman olur onda dayanılan biraz dedi ondan sonrada bi daha yanman olmaz dedi ilk gebelikte mecbur dikiş atılıyormuş eltimde annemde kuzenimde hepsinde atılmıştı

3 Beğeni

Elbette doktor faktörü de önemli

İlkinde doktorum çok güzel dikmişti ama ikincisi hüsrandı. Vücuda bağlı dediğim nokta kiminde yırtık oluyor, kiminde olmuyor

2 Beğeni