Merhaba
Normal doğum olacağı kesinleşen veya normal doğum isten annelere öneriniz neler olur
Ben dördüncü oğlumu doğum yapicam İlk sezeryan diğer ikisi normal Sana tavsiyem ikincisi çok kolay oldu Evde mi doğum yapmak istiyorsun Hastanede mi bilmiyorum ama sana Soyleyeyim sancin gelmeye başlayınca Hemen hastaneye gitme dayanabiliyorsan İlk saatlerini evde geçirmeye çalış ikincide ayakta sancılarını tut masadan falan destek al ben evden gittiğimde 4 santim açılmıştı o kadar suyum geldi o kadar kolay gelişti plates topu almaya çalış ve Ilık su karnı masaj yap.
Bide mümkünse fazla kisi gelmesin yanına hastaneye rahat hissedersin
Esin sadece felanHerhalimiz olabiliyo
Nefes egzersiz leri var
Hiç korkma sonrasını düşün bu Bi süreç de az sonra kucağıma mucizem gelecek de
Yani bazen kötü geçen zor geçen videolar görüyoruz sakın benim ki de böyle geçecek deme.
Hastaneye de mümkünse iki çanta yada bir bavul içinde 2 bölme yap. 3 Tane takım hazırla bebeğine Bi en küçük beden diğer ikiside bir beden daha büyük Bebegin kaç kilo doğacağını bilmiyorsun.tahmin ediyorlar ama ne olur ne olmaz.ama üç takımdada hersey olsun ayaktan başa kadar.hepsini ayrı poşetle hangisini giydirmek istiyorsan onu başa koy foto felan en fazla bir iki bez bebeğine Zaten diğer şeyler zaten fazla fazla var hastanede yük etme boşuna. Kendine özel eşyalarını makyaj cantana koy ne istiyorsan sana gerecek olacak özel şeyler de var.en fazla bir iki tane al büyük ped.atistirmalik bisey al yanına Kitap müzik dinlemek için alet foto makinesi.ve eşini de unutma ona da al Atıştırmalık bireyler yanına.
Ha son bisey ekliyim aklıma geldi İdrar yaparken yanma olacak şunu tedarik etmeye çalışın canim
@Hava Çok güzel bahsetmiş bu süreçten, benden daha deneyimli sonuçta. Aynı şeylere katılıyorum ben de
@Hava evet uygulamaya geç geldiniz ama iyi ki geldiniz. Teşekkür ederiz.
Uygulamada zorlandığınız yerler olursa sormaktan çekinmeyin
Yok canim estağfurullah sonuçta hepimiz basimizdan gecenleri anlatiyoruz elimizden geldigince
Cansu sohbet bolumum kayboldu simdide
Bazen arada tadilata alınıyor. Yine tadilata girmiş.
Yöneticimiz elinden geldiğince bize en güzel şartları sunmak için çabalıyor.
Biraz beklememiz gerekecek.
Bu süre içerisinde soru sormak isterseniz konu açabilirsiniz
Anlayışınız için teşekkür ederim