Normal doğum yapan anneler,
Dikişleriniz kaç günde düştü ve dikiş yerlerinde kaşıntı yaşadınız mı siz ?
Kaşıntı olması iyileştiğine mi işaret ?
Normal doğum yapan anneler,
Dikişleriniz kaç günde düştü ve dikiş yerlerinde kaşıntı yaşadınız mı siz ?
Kaşıntı olması iyileştiğine mi işaret ?
Sana dikiş düştümü ? . Pek bu dikişi yaparken sen hiss etdinmi yani acıdımı??
Dikişi atmadan önce iğneyle uyuşturdular, hissetmedim o yüzden
2 haftaya kadar dustu canim benim dista vardi dikisler icte yoktu ama kaşıntı vardı sonrasinda baktım dusmeye basladı
@Giz9435 Bende içte var mı bilmiyorum, var galiba. Dışta da zaten var. Bayağı atmışlar hem de bu kez. Kaşıntı var valla, inşallah hemen düşer yaa. Günlük duş alıyorum, pansuman vs yapıyorum hep. Sıkıldım bu durumdan vallahi
@NURAN kasinti mahvediyor insani ama düşmesi yakindir ben pansuman yapmadım temiz tut antibiyotigi kullan yeterli dedi doktorum
Antibiyotik vermediler bana. Parol içiyorum ağrım oldukça. Sürekli temizliyorum zaten. Kaşıntı mahvediyor evet
Kızlar iç dikişim düştü ama dıştaki iki dikişim düşmedi hala. 22 gün oldu. Kaşıntı, koku, iltihap vs de yok. İlk doğumumda 10 günde hepsi düşmüştü. Bir de doktor dikişin uçlarını uzun uzun bırakmış, cildim tahriş oldu hep. Daha uzun sürer mi düşmesi sizce yaa, korkuyorum düşmez diye
Benim hem iç hem dış dikişlerim vardı 10 günde düştü kaşıntı tarzında birşey yaşamadım tentirdiyotu taharet suyuna ekleyip onunla yıkadım çok çabuk iyileşti
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun