38+2 yim çatal muayenesi oldum ve nişanım geldi doktor haftaya pazartesi eğer ağrın sancın vs.olmaz ise görüşürüz normal doğum olacak dedi nişandan sonra ya da çatal muayenesinden sonra sancı yaşayıp doğum yapan var mı? Regl sancısı gibi sancım oluyor sağlık ocağındaki doktorlarda bugün gece gelebilir suyun vs sancın dedi
@tecrübeli-anneler muhakkak vardir akşamına da dogum yapabilirsin yarin da
nişan glmisse dogum yakin ama sancin başladığı gibi hastaneye gitme pek ilgilnemiyolar zaten ALLAH iyi doktor ve hemşirelerle karşılaştırsın canm sıcak duş merdiven in çık bunlar işini kolaylaştıracaktır
Doktorum bu süreçte çok iyi bir şekilde ilgilendi inşallah sağ sağlim bir şekilde alırım kucağıma süreç nişan suyun gelmesi olarak ilerliyor ya doktor muayene sırasında nişan gelince afalladım genelde muayene sonrası geliyor bir kaç güne diyorlardı sormak istedim
Muayene cumartesi aksam oldum kanama vs geldi. Sonra da dun sabah nişan geldi ama ne sancı var ne suyum geldi, muayene olduğumda da 1 bucuk cm açılma demişlerdi
Nişan geldiğinde bi kaç saat sonrada başlayabilir bir haftayıfa bulabilir doğumun başlaması diyolar canım kişiden kişiye değişiyomuş
Hala ara ara geliyor ama regl gibi ağrım oluyor inşallah anlarım bebişin geleceğini
Anlarsın canım benim merak etme belden vuruyo doğum sancısı gittikçede şiddeti artıyo