Nişan gelmesi

Arkadaşlar bugün uyandığımda az miktarda kan gibi birşey geldiğini gördüm nişan olabilir mi sizce? Anlayamadım ve şuan karnımda hafif hafif ağrılarda var ne yapmalıyım sizce?

3 Beğeni

Eveettt, nişan o :partying_face::partying_face::partying_face:

2 Beğeni

Ağrıların da başladıysa bebek geliyooorrr :partying_face::partying_face::star_struck::star_struck: @Kaplanaleyna

2 Beğeni

Hadi inşallah bakalım

1 Beğeni

Geliyor gelmekte olan :dancer:t4::dancer:t4:

2 Beğeni

bende de öyle olmuştu sabaha kadar tualetim gelmişti ağrılarım artmıştı,aşağıya baskı yapıyordu

3 Beğeni

Şuanda ağrışarım azaldı normali acaba

1 Beğeni

Pedin icine koy demisti ebe bana ona gore degerlendirebilelim dedi.

1 Beğeni

baskı yapıyorsa aşağılara doğru sancıların da varsa doktora gitmelisin

1 Beğeni

Şuanda ağrım kalmadı neden öyle oldu anlamadım

1 Beğeni

Bebek geliyooorr :smiling_face_with_three_hearts::star_struck::partying_face::partying_face::partying_face: Sancılarınızın süresini tutmalısınız. Kaç dakikada kaç dakika sürüyor süreler düzenli olduğu an acilden giriş yapmalısın

2 Beğeni

yarına fln doğacak bence

1 Beğeni

Sancı dediğiniz şey karnın sertleşmesi mi yoksa ağrı da oluyor mu :sweat_smile:

1 Beğeni

İkisi de olabilir doğum belirtisi gördükten sonra karnın sertleşmesini de dikkate almak lazım

1 Beğeni

Keşkeeee ama öyle bişey yok arkadaşlar ümitlenmeyin​:smile:

1 Beğeni

İkiside oluyordu

2 Beğeni

Bebeğin plesantası yavaştan ayrılıyormuş onun için olmış o hafif leke boşuna heyecanladım​:smirk:

2 Beğeni

Bu da bir ilerleme bence, bebeğiniz de size kavuşmak için çok çabalıyor ama gayreti bu kadar demek ki. Günay da böyleydi. :pleading_face:

2 Beğeni

Tabiki öyledir sadece bu son süreçteki kavuşma heyecanından sanırım bir an önce kucağıma almak istiyorum​:blush:

2 Beğeni