Net gördüm diyilen cinsiyete…🙄

Kızlarrr yaaa 12+5 de doktor çocuguma gördüm erkek dedi hatta oğluşumda yanımdaydı kahıdı ona verdı senın gibi bir yakışıklı gelıyo dedı bugün ikili sonucumuzu göstermeye gittik eşim hocam bidaha baksakmı belki kızdır espirisi yaptı doktorda daha dur erken demezmi ben şokkk​:roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

2 Beğeni
  1. Haftada net öğrenirsiniz canım ben 14 de öğrendim değişmedi :heart:
1 Beğeni

Ama bize gördüm erkek diyipte bugun daha erken demesi beni şaşırttı yanı şuan 14+2 yiz madem net söyledın şimdi neden erken diyon :rage:

1 Beğeni

Evet erken ama o zaman de emin degilim olasılık var gördüm kolay yanılmam diyip 12+5de söyle 14+2 dede daha erken dee vallahi beyazlamış saclarını yonasım geldide allahtan kız istiyom diye sesimi çıkarmadım​:joy::joy:

:joy::joy::joy::joy:kıza dönmesi işime gelir deee iştee umutlandıyo yaaa :heart_eyes:

Hiç güleceğim yoktu :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Bekle bakalım canım yaa bunların bir dedigi diğerini tutmuyor yaaa en garanti detaylı galiba​:see_no_evil:

Alanında iyi bi doktor diye gidiyorum hatta 12+5 de kendi kendine söylemesı esprıler yapması kolay yanılmam demesi dedim adam gördüm yaniii ama bugün fiyasko​:face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth:

:joy::joy::joy:herkese erkek demişim aile erkek hep nerdeyse kız istiyorlar kimseye diyemıyom doktor böyle dedı dıye umutlanmasınlar sonradan dönüşü zor olur diye​:joy::joy::joy:

Bende bende :joy::joy:

Ben tam 15+5 de öğrendim cinsiyeti kız dedi doktor. Bacak arası tam net olarak görünüyordu

Yanı evet 16da net gözükmesi lazım zaten de benım kızdıgım nokta 12+5 de biz ona bişey demeden gördüm gördüm yanılmam kolayına erkek bu diyipte 14+2de ultrasyona sokmadan daha erken diyerek kıvırması:joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

:joy::joy::joy: hatırlamamıştır sizi belki. Gün içerisinde o kadar çok hasta gelip gidiyor ki onlarında aklında kalmıyor. Bana da 17. Hafta da cinsiyet belli olur demişti 15+5 de gittiğimde ben sormadan kendisi söylemişti. Dur bakalım bu perşembe tekrar gideceğim 3lü test için bu sefer soracağım :crazy_face::crazy_face:

Sor canım sor sormadan bişey öğrenilmiyor vallahi öğrenilende ahan böyle oluyor​:joy::joy::joy:hatırlamıyorsan dersın ne demıştım size kacıncı haftada demıştım dersın 14+2 ye erken dıyo 12+5 e gel bakalım bellıdır dıyo erkek erkek gördüm diyo şaştım kaldım​:joy::joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

:joy::joy::joy::joy::joy: beyni bulanmış demekki

Beynine tükürsünler​:joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Töbe töbeee :rofl: kız öyle de deme

1 Beğeni

Ama öyle napım :joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

:slight_smile: doktorlarda ne diyeceğini bilmiyor bennkide kesin kiz dedi sonra kesin erkek dedi detayli son umudum :laughing:

O deĝil de doktor öyle deyip sonradan erken demesi​:sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni