Nedensiz kanama lütfen fikir verin

Merhaba anneler ben 8 haftalık hamileyim progestan iğne artı progestan hap aliyrm ama şöyle bir durumum var afedersiniz WC ye giderken ıkınma olmamasına rağmen rağmen lekelenmem oluyor persem kontrol um var böyle akici değil ama leke bazen kırmızı bazen kahve bazen pembe ama herhangi bir ağrım sizim yok lütfen yardımcı olun bana boyle bir durumu yaşayan var mı bu arada ikinci gebeliğim bu ilk gebeligimde de aynı sorun oldu o yüzden uzun bir ara verdim yine aynı şeyleri yaşamak beni çok üzüyor başına gelen var benim gibi

3 Beğeni

Malesef ki benim 4 üncü şuan sıkıntım yok çok şükür düşük yapınca kanama olur derler

Ben ilk bebeğimi sağlıkla dünyaya getirdim sorun yok kontrollerimde sikinti yol Bebek gelişimi falan iyi ama doktor um hamilelikte kanama beklemegimiz bir olay diyor bazen stres yapiyrm bazen de tevekkül Allah diyrm artık ne yapicam bende bilmyrm

Bilmiyorum yani zor rabbim yardımcın olsun takma kafaya

Bu bazen insanın elinde olmuyor sürekli degol ama leke geliyor Max 10 ek sonra kahve oluyor sonra bir baktın birşey uokk

Çok yoğun olmadığı sürece korkma yinede sen stres yapma kendine mümkün olan her an yat ayağa kalkmamaya çalış kendini yorma ev işi falan da yapma.

1 Beğeni

Ben de devamlı kanama yaşamış biri olarak cevap verebilirim sanırım kahve rengi tonları ve açık kırmızı tonları leke seklinde geliyorsa çok korkma agrin olur sızın olur şiddetli batisman olur bekleme doktora git onun dışında kanama leke halinden devamlı akıntı haline döner direk acile git ben de iğne ve hapı 21 buçuk haftaya kadar kullandım benim de öyle kanamalarım vardı ama elhamdülillah korkulan gibi bir sorun yaşamadım sakın ol daha küçük yerleşme kanaması olabilir çocuk tutunmak için rahmi adapte etmeye uğraşıyor olabilir hemen en kötüsünü düşünüp canını sıkma Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin sağlıklıca kolaylığıyla hayırlısıyla :palms_up_together:t2::bouquet:

4 Beğeni

Merhaba cok gecmis olsun bugun doktora gittiğimde kanama alanim genişlemisti pruloton igne 5 gune bir dedi doktorun biri biri ise 3 4 gune bir igne ve progestan hap birlikte kullan dedi size tam olarak doktorunuz ne dedi

Merhaba benimde kesem kadar kanama alanım var ve aktif kanamalarım vardı şimdi ara ara oluyor lekelenmelerim hep var doktorum iğneyi 3 günde bir vurdur dedi progestan hapıda günde 3 e çıkardı progestan 200 mg bu arada

1 Beğeni

Anladim cok gecmis olsun suan kacinci haftadasiniz ne kadar igne kullandiniz kanama alaniniz cok muydu

Bende ilk hamileliğimde lekelenme seklinde oldu ve daha sonrasında adet olmşuşum gibi kanama oldu düşük yaptım ve eğer bilgim olsaydı hastaneye giderdim ama.normal dediler o yüzden korkmamistim ama şiddetli kanama ve ağrı olunca da hastaneye gitmistim ama suankinde hiç kanama lekelenme vs olmadı

1 Beğeni

6.haftamda iki gün lekelenmem oldu üçüncü gün yoğun kanamayla acile gittim iki gün hastanede yattım iğne verdiler beş gün iğne bitince de günde üç kere duphaston devam ediyorum rahimde kanama alanım var şuan 10. Haftam bitmek üzere ama kanamam leke ve kahve telvesi şeklinde dökmeye devam ediyor doktor içerdeki kanama alanı bitene kadar devam edecek dedi her şeye rağmen bebegimbde çok şükür tutunmaya devam ediyor içinizde en ufak şüphe olduğunda gidin doktora beklemeyin ben lekelenmeyi ciddiye almamıştım üçüncü gün yoğun kanamayı görünce çok panikledim ins sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alırız :cherry_blossom::palms_up_together::four_leaf_clover:

1 Beğeni

Dusukten ne kadar sure sonra hamile kaldiniz acaba bende dusuk yaptim 2 adet gecirdim uzerine tekrar istiyoruz doktora gittim hic bir sorun problem yok tum gerekli konusmalar ve tetkitler yapildi istediginiz zaman bebek yapabilirsiniz dedi diye beklemek istemiyoruz daha fazla ,umudum var Allahın takdiri beklemedeyiz insallah onumuzdeki gunlerde bende mucize haberimi alirim

1 Beğeni

Merhaba canım ben düşükten 2 ay sonra hamile kaldım umudunu kaybetme düşükten sonra 5 ayda kalınıyor folik asidi kullanmaya devam et doktora git vitamin eksikliğini öğren kansızlığın varsa gider ben düşükte çok kan kaybettiğim için kan ilacı kullandım timeferol D vitamini ayrıca b12 bunların düşüklüğü bebeğim olsaydı tekrar da zarar verecekti o yüzden 2 ay düzenli kullandım korunmadım hiç bi adetimi bekledim sonra denedik umarım sizinde olur Allahım kısmetini vermiş bir kez gerisi gelecektir​:heart::tulip::pray:t2::pray:t2:

1 ay sonra benim doktorum 1 adet gecirsen yeterli yine hamile kalabilirsin dedi

1 Beğeni

Insallah bu sureci atlatiriz bende 13 haftayi bitirdim az bir kanama vardi bu hafta kanama alani genişlemis ilk hamileligimde kalbi durdu kurtaj oldum cok cok cok zor bir durum surekli rapor alip evde uzanmak zorundayim suan umarim ikimizde kucagimiza aliriz cok cok gecmis olsun size de cok uzuldum inanin

Meraba bende dusukten iki uc ay sonra hamile kaldim ama suan da sorun yasiyorum kanama alani var igneler haplar birazcik dinlendir kendini piskolojini duzle 5 6 ay sonra dusunmek daha iyi gibi yine de kendin bilirsin hakkinda hayirlisi olsun canim benim rabbim herkese versin insallah

Ben 6 haftadan beri heo evdeyim yatıyorum hastane dışında hiç kalkmadım tuvalet hariç tabi benimde çok kanamam olmasına rağmen boşalmış tekrar dolmuştu bugün kontrolüm var inşallah güzel sonuçlar duyarım inşallah ikimizde isteyen herkeste sağlıkla alsın​:tada::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Insallah cok cok iyisinizdir siz de bebişiniz de hayirli haberler olsun insallah

Sizin şuan kaçıncı haftaniz bende aynıyım doğuma kadar böyle sürecek herhalde demeye başladım :pensive: