Ne zaman öğrendiniz hamile oldugunuzu

Kizlar bı sohbet olsun bebeğinizin olacağını kaç haftalıkken anladiniz

Ben adetten bı hafta önce öğrendim kuzum

Ben 5 haftalıkken öğrendim :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

3 haftalık öğrendim :blush:

Korunmasız ilişki oluyordu ztn bi belirti yoktu ama öylesine test yapmıştım adetten 1hafta önce ozmn öğrendim​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: halaa da bi belirti yok şükür inşallah böyle devam eder 7haftalık olduk bugün :woman_fairy:t2::star_struck:

Benim adetim hep gecikmeli olurdu. 14 yaşında bir kızım var. Daha sonra ne yaptıysak çocuğumuz olmuyordu artık tamamen ümidi kesmiştim. Yine bir gecikmeli adet dönemimi beklerken test yapayım dedim içime yeniden bir umut doğmuştu. Testi yapar yapmaz pozitif çıktı :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: yaklaşık 2 aylık iken öğrendim hamile olduğumu ve bebeği görene kadar da halen hayal gibi geliyordu​:smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Ben 3 Kasım’da regl oldum sonra belirtileri çok net hissettim aha dedim hamileyim bı kaç kez test yaptım yok bana mısın demedi sonra 26 Kasım’da sadece 2 gün ve çok az kanama yaşadım asla öyle regl olmam arkadaşlarım acaba yerleşme kanaması mıydı vs diye düşündüler hatta 26 Kasım’da regl görünce çok ağlamıştım hamile değilim diye neyse iş arkadaşım ısrarla Aralık sonunu bekle sen hamilesin diyip duruyodu 3 hafta sonra kan testinde bile negatif görünce inanmadim ona vee veee iş çıkışı apar topar test aldım 30 Aralık’ta çift çizgiyi gördüm :face_holding_back_tears::purple_heart:

Adet tarihimiz aynı imiş canım benimde 3 Kasım dı. Tabi ben Aralık 28 e kadar adet olmayı bekledim. Olmayınca gittim test yaptım kiç beklemeden iki çizgiyi gördüm sonra aile hekimine gitttim kanda da bakalım emin olalım dedi kanda da sonuç pozitif çıktı

Şu an 18 +4 haftalığız

Benim adetimden 5 gün geçmisti 1 Mart’ta test yaptık pozitif çıktı emin olmak için aynı gün hastaneye gittik bthcg 121 çıktı

Ama 26 Kasım son âdet tarihim diye baz aldılar Doktorlar :thinking:

Ben 3 Kasımdan sonra hiç olmarım adet hafif lekelenme bile olmadı

6 haftalikken öğrendim :blush:şimdi 19+4 haftalik peki sen

Kuzu 3 veya 4 dü :joy:

Kuzu benim resmen 1 buçuk ay sonra pozitife döndü ben o kadar emindim ki hamile olmadığıma arkadaşim israrla Aralık sonunu bekle yeniyil hediyesi gibi olacak dedi çünkü kan testinde bile negatifi gördüm

Kız hatırlamıyorum en az 4,5 test yapmışımdir dedim yok kızlar hamile değilim o arkadaşıma da öyle olmuş demek ki o kadar emindi ki hamile olduğumdan 1 buçuk ay sonra bildiğin testte çift çizgi ertesi günde sağlık ocağına gittim kan verdin beta değerim 4.371 di ve 4 haftalık hamileydim :joy:

Bak o dönem istiyosun ve bekliyosun ya inan psikolojik olarak bile yaşıyorsun bende yaşadım bak bı de benim Beta değerim çok yüksek çıkmıştı ikiz bebekten şüphelenmislerdi :joy:

4 haftalikkken adetime yaklasik 2 3 gün kala tesadüf ogrendim cok suphelendigimden degil de merakimdan test yapmistim banyoyu yikayacaktim yikamadan bi test yapayim dedim o da pozitif cikmisti :joy::joy: hatta o gun inanamayip 4 tane test yapmistim :joy:

1 Beğeni

İstemediginix çocuğu dunyaya getirmeyin günah

Sen Allah’tan hayırlısını dile :purple_heart: