İnsan buzdamı aşeriyormuş ilk kez duydum
Benim aşermediğim kesin ama varmış demek ki
taş,kum,demir bile canı çekenler varmış
Popon da acır
Vicutta mineral eksikliğinden dolayı öyle oluyor
ben boya kokusu için bayılacak kadar olmuştum çok seviyorum boya kokusunu
Hahaha evet ama mide yanması önde
Valla benim canım uzun zamandır resmen toprak istiyor. Demir eksikliğindenmiş. Kokusu burnuma geldi mi resmen bağımlısı gibi yemek istiyorum
@Funda Kız bu demir eksikliğini zamanında ben de yaşadım, hatta doktorum dibin dibi demişti değerler için ama canım hiç toprak çekmiyordu. O nasıl oluyor ki, toprak mı yemek istiyorsun
Vallahi böyle yeni temeli atılır binanın suyla sulanır ya o beton onun kokusu falan mahfediyor beni. Bizde genetik heralde eşimde tuhaf diyor halamda böyle hatta çantasında toprakla gezer o ben yemedim gayret ediyorum yememek için
@Funda Ayy yeme yeme, tut kendini. Vallahi ya kum dökersin ya da taş düşürürsün sonra aman Allah korusun
Yemek tarifi anlatır gibi anlatmışsın neredeyse benim bile canım çekecekti benim eşim de küçükken kaldırım yalıyormuş demir eksikliğinden dolayı çok gülüyorum anlattıkca
Ay ben de mazot içmek istiyorum tövbe estağfurullah kokusunu alınca ağzım sulanıyor
Tamam dikkat ediyorum
Kokuyu anlatırken hissettim canım istemisti zaten bu arada küçükken beton duvar yalayan insanlar zeki insanlar oluyomuş öyle okumuştum bi yerde