Ne aşersem butonu

3 Beğeni

Sabah canım gerçekten avakado istemişti :smiley:

Benim şansıma hep böyle şeyler çıkıyor​:joy:

4 Beğeni

Bunu yersem midemin yanmasından 1 hafta kendime gelemem​:rofl:

3 Beğeni

Kesinlikle kaju

1 Beğeni

İnsan buzdamı aşeriyormuş :grinning:ilk kez duydum :rofl::rofl:

2 Beğeni

Benim aşermediğim kesin ama varmış demek ki :joy:

2 Beğeni

taş,kum,demir bile canı çekenler varmış

Popon da acır :hugs:

2 Beğeni

Vicutta mineral eksikliğinden dolayı öyle oluyor

1 Beğeni

ben boya kokusu için bayılacak kadar olmuştum :joy::joy: çok seviyorum boya kokusunu

:rofl::rofl::rofl::rofl: Hahaha evet ama mide yanması önde​:rofl:

1 Beğeni

Valla benim canım uzun zamandır resmen toprak istiyor. Demir eksikliğindenmiş. Kokusu burnuma geldi mi resmen bağımlısı gibi yemek istiyorum​:see_no_evil:

1 Beğeni

@Funda Kız bu demir eksikliğini zamanında ben de yaşadım, hatta doktorum dibin dibi demişti değerler için ama canım hiç toprak çekmiyordu. O nasıl oluyor ki, toprak mı yemek istiyorsun :joy:

1 Beğeni

Vallahi böyle yeni temeli atılır binanın suyla sulanır ya o beton onun kokusu falan mahfediyor beni. Bizde genetik heralde eşimde tuhaf diyor​:rofl: halamda böyle hatta çantasında toprakla gezer o​:rofl::see_no_evil: ben yemedim gayret ediyorum yememek için​:rofl:

2 Beğeni

@Funda Ayy yeme yeme, tut kendini. Vallahi ya kum dökersin ya da taş düşürürsün sonra aman Allah korusun :pray::grin::joy:

2 Beğeni

Yemek tarifi anlatır gibi anlatmışsın :joy::joy: neredeyse benim bile canım çekecekti :joy: benim eşim de küçükken kaldırım yalıyormuş demir eksikliğinden dolayı çok gülüyorum anlattıkca :joy::joy:

4 Beğeni

Ay ben de mazot içmek istiyorum tövbe estağfurullah kokusunu alınca ağzım sulanıyor :sweat_smile:

3 Beğeni

:rofl::rofl::rofl: Tamam dikkat ediyorum :rofl:

1 Beğeni

Kokuyu anlatırken hissettim canım istemisti zaten​:rofl: bu arada küçükken beton duvar yalayan insanlar zeki insanlar oluyomuş öyle okumuştum bi yerde​:smile:

2 Beğeni