Nasılsınız Tatlı Hamişler 😇

Hanımlar eskisi gibi çok aktif olamıyorum bir takım işlerim vardı şimdilik bitti sayılır. O yüzünden forumdaki yorumları ara ara takip ediyorum

1 Beğeni

Ben iyi değilim ya sen nasılsın :roll_eyes:

1 Beğeni

İyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın?

1 Beğeni

Neden tatlım

Hep iyi olun :slight_smile: ben iyiym çok şükür

Ben iyiym çok şükür

Bugun resmen tum gunum kore dizisi gibi olayliydi :face_exhaling::sweat_smile: buna da sukur simdi kendimi eve atmya calisiyorum :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Ya eşim hasta banada geçti sanırım felaketim ya

1 Beğeni

Ayy o çok kötü ben geçen hafta atlattım ve dudagimin her yanı uçuk oldu

Ya ilaç falan kullanmadan nasıl atlattın

Sürekli portakal mandalina su içerek atlattım ben antibiyotik kullanamayınca çok zor oluyor

1 Beğeni

Ya kaç günde geçti peki

Bende boğaz ağrısı grip başlangıcı vardı tam hasta olmadım yani muhtemelen ama 4 gün kesin sürdü boğaz ağrım sıcak bişeyler içtim hep

Yaa bakalım eşim belki düzelince bende iyi olurum :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Yaa merak ettm şimdi

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bende hastaydım gecenlerde aynen dedn gibi portakal bol C vitamini tüketmek lazım bu dönemde

1 Beğeni

Teşekkür ederim :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Valla tam tamına 1 haftada iyileştim ben ama bol bol portakal mandalina ve kumkat falan yedim. Kumkat c vitamini yönünden daha zenginmiş limonlu su içtim sürekli ve bol bol su tükettim. Birde boğazını sürekli yumuşak tut suyunu ılık içebilirsin ya da sürekli ılık şeyler içebilirsin ben limonlu suyu da normal suyu da hep ılık içtim. Nane limon bir fincan tüketilebilir ben içine bal koyarak tükettim o yüzden 1 hafta sürdü ama çevremdeki herkes 2 aydır iyilesemiyor korktum bende öyle olurum diye

Ay teşekkür ederim yarın basliyim bende buna :face_holding_back_tears: