Hanımlar eskisi gibi çok aktif olamıyorum bir takım işlerim vardı şimdilik bitti sayılır. O yüzünden forumdaki yorumları ara ara takip ediyorum
Ben iyi değilim ya sen nasılsın
İyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın?
Neden tatlım
Hep iyi olun ben iyiym çok şükür
Ben iyiym çok şükür
Bugun resmen tum gunum kore dizisi gibi olayliydi buna da sukur simdi kendimi eve atmya calisiyorum
Ya eşim hasta banada geçti sanırım felaketim ya
Ayy o çok kötü ben geçen hafta atlattım ve dudagimin her yanı uçuk oldu
Ya ilaç falan kullanmadan nasıl atlattın
Sürekli portakal mandalina su içerek atlattım ben antibiyotik kullanamayınca çok zor oluyor
Ya kaç günde geçti peki
Bende boğaz ağrısı grip başlangıcı vardı tam hasta olmadım yani muhtemelen ama 4 gün kesin sürdü boğaz ağrım sıcak bişeyler içtim hep
Yaa bakalım eşim belki düzelince bende iyi olurum
Yaa merak ettm şimdi
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Bende hastaydım gecenlerde aynen dedn gibi portakal bol C vitamini tüketmek lazım bu dönemde
Teşekkür ederim
Valla tam tamına 1 haftada iyileştim ben ama bol bol portakal mandalina ve kumkat falan yedim. Kumkat c vitamini yönünden daha zenginmiş limonlu su içtim sürekli ve bol bol su tükettim. Birde boğazını sürekli yumuşak tut suyunu ılık içebilirsin ya da sürekli ılık şeyler içebilirsin ben limonlu suyu da normal suyu da hep ılık içtim. Nane limon bir fincan tüketilebilir ben içine bal koyarak tükettim o yüzden 1 hafta sürdü ama çevremdeki herkes 2 aydır iyilesemiyor korktum bende öyle olurum diye
Ay teşekkür ederim yarın basliyim bende buna