Merhaba nakışlı hastane çıkışı yaptıran var mı isimli olanlardan hangi siteden yaptırdınız memnun kaldınız mı öneriniz var mı
Ben yaptırmadım ismi falan geç belli olunca bu süslü şeyler olamadı
Aslinda bende dusunmuyorum oyle bisey o suslere gidecek paraya cocuga biseyler alirim diye dusunuyorum hem 2 bebegim mi diye boyleyim bilmiyorum
İsteyenler varsa da içinde özençleri kalmasın Giden para olsun Bir daha ne zaman hamile kalacaklar
Canım ben yaptırdım daha gelmedi Instagram’dan melizababy diye bir sayfaya yaptırdım inan çok araştırdım aşırı yüksek fiyatlar çektiler ben sadece ismi yazılı hatıra olsun diye yaptırıyorum sürekli giyeceği Bir şey değil 1500-2000 den aşağı yoktu. Bu sayfa gayet Uygun ve güzel ürünleri vardı
Ben yaptırdım ama şöyle kendimin bebek bataniyesi ve yastığı vardı yeni ve temiz durumdaydı bendd değerlendirmek için kızımın ismini işlettim 2sine 200 tl verdim işletmek için Tulum satın aldık 500 tl de ona verdim
Ben bu siteye yaptırdım çok güzel geldi istrdigimiz gibi yaptılar İsme Özel Bebek Tulum Setleri - Lohusa Hamile
Bende nakışlı istiyordum da güvenilir ve istediğim gibi bi site bulamadım. Bulduklarımda açıkçası pahalı geldi. Trendyoldan 685 tl ye aldım bu takımı. 20 derecede yıkadım baskısında bir şey olmadı kumaşı da güzel
Ben 750 tlye nakışlı üçlü zıbın takımı ve takı yastığı yaptırdım. İsim zıbında önlü arkalı yazıyor. Cok site arastırdım ve fiyat aldım en uygunu bu siteydi.Diğer sitelerde zıbında tek taraflı yazı yazılıyordu çift taraflı nakıs için ekstra ucret isteniliyordu. Teslimatta soyledikleri zamanda yapıldı ve urunlerin nakısın kalitesi cok guzeldi cok memnun kaldım. İnternet siteleride var oradan da ayrıca bakabilirsiniz.
Sayfa adı “stilim sensinn”