Mucizeme kavuşdum

Merhaba hanımlar ben doğum yapdım 13 Eylülde. Bu günle hastenede 4 gün kaldım ve bu günde çıkdım. Çok zorlandım sancılarımdı falan derken , bebeğimin başı görüldü ve bir kaç ıkınmayla bebeğim dünyaya göz açtdı. Ve tüm dünyalar benim oldu. Dikişlerim var yerleri ağrıyor hala.

10 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün,hayırlı , uğurlu olsun :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün maşallahhh darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah :two_hearts:

5 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı güzel ömrü olsun :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Tebrik ederim gözün aydın :pray::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Hayırlı olsun :sparkling_heart:

4 Beğeni

Gözünüz aydın olsun :cherry_blossom::smiling_face:

4 Beğeni

Hayirli olsun Rabbim saglikli uzun mutlu bir ömur versin :heart::heart:

4 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım geçmiş olsun gözün aydın olsun​:cherry_blossom::palms_up_together:

3 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun :cherry_blossom: Allah analı babalı büyütsün inşallah :pray:

3 Beğeni

Ayy canim tebrik ederim bebeginle hep mutlu gunler gor hayirli evlat olsun bidaha tebrikler​:blush:

4 Beğeni

Çok sağolun kızlar hepinize tek - tek tesekkur ediyorum. :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::heartbeat: Allah tum anne adaylarna kolay doğum nasib etsin. Anne olmağı isteyenlerde Allah nasib etsin .

7 Beğeni

Hayırlı olsun :heart::cherry_blossom::fairy:Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin. Darısı biz bekleyen anne lerin başına :cherry_blossom::heart::fairy::face_holding_back_tears::palms_up_together:

5 Beğeni

Tesekkur ederim . :hugs::heartbeat:Amin

4 Beğeni