Merhaba hanımlar
Arkadaşımız @Mucize1 bebeğini kaybetti. Acısı çok taze, hadi hep beraber arkadaşımızın bu zor gününde destek olalım
Çok üzüldüm gercekten canim benim hakkinda hayirlisi tabikii biz ne desek boş seni anlayamayiz bile ama dualarimiz seninle
Vardir Rabbimin bi bildigi belki önümüzdeki zamanlarda hersey çok daha güzel olucak
Acınızı paylaşıyoruz @Mucize1
Bu günlerde geçecek inşallah… Dualarımız sizinle. 🩷
Dualarımız sizinle vardır bundada bir hayır lütfen üzülmeyin. Dilerim rabbim tüm acılarınızı çabucak unuttursun
Çok geçmiş olsun. Bazı durumlarda insan ne diyeceğini gerçekten bilemiyor çok üzgünüm Rabbim yeniden anne olmasını nasip etsin arkadaşımıza. Sağlıkla kucağına alsın bebeğini. Gebeligide çok güzel geçsin inşallah hayırlı haberlerle tekrar burda olsun @Mucize1
İnsan bazen ne diyeceğini bilemez ya öyle bir durum çok geçmiş olsun arkadaşımıza çok üzüldüm ne desem acısını dindiremem ama rabbimin bunda da vardır bir bildiği hakkında hayırlısı olsun Rabbim aratmadan bu güzel duyguları tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah
Çok üzüldüm sizin için…
Kayıp nedir iyi bilirim.
Geçmiş olsun.
Çok üzüldüm Rabbim sabr versin bende bebeyimi 2 kez kayb etmişdim senin acını anlıyorum Rabbim bi daha yaşatmasın Allah yardımcın olsun
@Mucize1
Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,Allah yardimcin olsun,Allah kimseye yaşatmasin
Cok üzüldüm ,rabbim yardimciniz olsun , cennetinde karsilastirsin sizleri. Bu aciyi yasayan bilir bende 2 kez yasadim .Allah güç verir dualarimizla yaninizdayiz.
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm dualarımız seninle
Hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razi olsun düşünmenize çok sevindim.Allahimin takdiri böyleymiş şubatta aramızda olacaktı nasip olmayınca olmuyor. Kızımin kardeşi olmasına niyet ediyorum. Allahim nasip eder inşallah.
Tabikii de olur neden olmasin sadece isyan etme dualarimiz seninle en kisa zamanda guzel bi hamilelik yaşatsin Rabbim sana
Allah sabırlar versin rabbim bir daha yaşatmasın nasibi bu kadarmış maalesef.kızınıza kardeş nasip olur inşallah.
Çok üzgünüm ama her zaman hayırlısını isteyelim. Hayırlısı böyleymiş kendinizi üzmeyin lütfen inşallah zamanı geldiğinde tekrar bir bebeğiniz olur ve sağlıkla alırsınız kucağınıza. Allah gönlünüze göre versin. Geçmiş olsun.
Rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm cennette kavuştursun Allahim sizi insallah gönlundeki nasip olur dualarim seninle
Çok üzüldüm…
Emin olun bir bebek sahibi olmakla yeniden taçlandıracak Allah sizi… İnancınızı kaybetmeyin… Yanındayız