@mucize1 için destek ve moral olalım mı?

Merhaba hanımlar
Arkadaşımız @Mucize1 bebeğini kaybetti. Acısı çok taze, hadi hep beraber arkadaşımızın bu zor gününde destek olalım

4 Beğeni

Çok üzüldüm gercekten :frowning: canim benim hakkinda hayirlisi tabikii biz ne desek boş seni anlayamayiz bile ama dualarimiz seninle :frowning:
Vardir Rabbimin bi bildigi belki önümüzdeki zamanlarda hersey çok daha güzel olucak

4 Beğeni

Acınızı paylaşıyoruz @Mucize1
Bu günlerde geçecek inşallah… Dualarımız sizinle. 🩷

4 Beğeni

Dualarımız sizinle vardır bundada bir hayır lütfen üzülmeyin. Dilerim rabbim tüm acılarınızı çabucak unuttursun

4 Beğeni

Çok geçmiş olsun. Bazı durumlarda insan ne diyeceğini gerçekten bilemiyor çok üzgünüm :disappointed: Rabbim yeniden anne olmasını nasip etsin arkadaşımıza. Sağlıkla kucağına alsın bebeğini. Gebeligide çok güzel geçsin inşallah hayırlı haberlerle tekrar burda olsun @Mucize1 :cherry_blossom::palms_up_together:

4 Beğeni

İnsan bazen ne diyeceğini bilemez ya öyle bir durum çok geçmiş olsun arkadaşımıza çok üzüldüm ne desem acısını dindiremem ama rabbimin bunda da vardır bir bildiği hakkında hayırlısı olsun :pensive::palms_up_together:Rabbim aratmadan bu güzel duyguları tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah :palms_up_together::palms_up_together:

3 Beğeni

Çok üzüldüm sizin için…
Kayıp nedir iyi bilirim.
Geçmiş olsun.:broken_heart:

4 Beğeni

Çok üzüldüm Rabbim sabr versin bende bebeyimi 2 kez kayb etmişdim senin acını anlıyorum Rabbim bi daha yaşatmasın Allah yardımcın olsun

4 Beğeni

@Mucize1
Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,Allah yardimcin olsun,Allah kimseye yaşatmasin​:palms_up_together:t2::broken_heart:

4 Beğeni

Cok üzüldüm ,rabbim yardimciniz olsun , cennetinde karsilastirsin sizleri. Bu aciyi yasayan bilir bende 2 kez yasadim .Allah güç verir dualarimizla yaninizdayiz.

4 Beğeni

Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm dualarımız seninle :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

3 Beğeni

Hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razi olsun düşünmenize çok sevindim.Allahimin takdiri böyleymiş şubatta aramızda olacaktı nasip olmayınca olmuyor. Kızımin kardeşi olmasına niyet ediyorum. Allahim nasip eder inşallah.

8 Beğeni

Tabikii de olur neden olmasin sadece isyan etme dualarimiz seninle en kisa zamanda guzel bi hamilelik yaşatsin Rabbim sana

3 Beğeni

Allah sabırlar versin rabbim bir daha yaşatmasın nasibi bu kadarmış maalesef.kızınıza kardeş nasip olur inşallah.

3 Beğeni

Çok üzgünüm ama her zaman hayırlısını isteyelim. Hayırlısı böyleymiş kendinizi üzmeyin lütfen inşallah zamanı geldiğinde tekrar bir bebeğiniz olur ve sağlıkla alırsınız kucağınıza. Allah gönlünüze göre versin. Geçmiş olsun.

2 Beğeni

Rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm cennette kavuştursun Allahim sizi insallah gönlundeki nasip olur dualarim seninle :cherry_blossom::cherry_blossom:

3 Beğeni

Çok üzüldüm…

Emin olun bir bebek sahibi olmakla yeniden taçlandıracak Allah sizi… İnancınızı kaybetmeyin… Yanındayız :heart:

2 Beğeni