Mucize bebeyimin dogum Hikayesi

Evet kizlar Gelelim Mucize Bebeyin Dogum Hikayesine sonunda Sonunda Mucize bebek Dogdu evet Cok zorluklardan Gecdimm Belden anestezi oldum Kizlar Cok Korkuyordum dogum Haniye gidene kadar icim icimi yedi Heyacan yapiyordum Acaba Nasil Olucak Endişe ediyordum Çok sükür kizlar İykide belden anestezi almisim cünki bebeyimi Görünce Tum agri acim gecdi 9 ay Boyunca cok Zorluklar cekdim bizi cok Korkutdu Her an doğumum ola bilərdi erken dogum riskim var diye diye sonunda 38+2 haftasinda Mucize bebek Aramıza Katildi Hepinize ayri ayri tesekur ederim Kizlar Bana cok Destek oldunuz Kizlar hic bi zaman dogumdan Sezaryandan korkmayin Evet ağri Acı oluyor haylada agrim sizim var Bebeyimi hep gördükce agrim acim diniyor Rabbim İstəyən herkese bu duyguyu yasatsin insallah Tüm Hamile kizlarimiz Sağ salim Alsın Bebislerini kucaglarina Mucize bebeyim 3.300 gram dünyaya göz acdi Devletde Sezaryan oldum Hicde Devletde dogum yapanlar korkmayin Devlet ve özel fark etmez en esası sezaryan doktorunuzu iyisini secin ve doktorunuza güvenin İnşallah sizlerinde güzel dogum hikayeniz olur Şuan Kızım cok sükür iyi Benim agrilarim oluyor insallah oda gecer

18 Beğeni

Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah hayırlı olsun :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Tesekur ederim arkadasim İnanin Bana Bebeyinizi kucaginiza alana akadardi Zorluklar bebek dogdukdan sonra Tüm ağri acinizi unutuyor insan

4 Beğeni

Tebrikler rabbim analı babalı büyüsün inşallah :two_hearts:

1 Beğeni

Lohusalığın hayırlı olsun arkadaşım hoşgeldi miniğimiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :palms_up_together:t2::two_hearts:

2 Beğeni

Hayır’lı olsun Rabbim onu korusun

1 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim gerçekten zor geçti sürecin ama çok şükür bebeğini kucağına aldın :heart:

3 Beğeni

Şükürler olsun kavuştunuz birbirinize, gözün aydın canım benim, artık yaşadığın bütün sıkıntılar geride kaldı. İkinizin de iyi olmasına çok sevindim​:heart: Sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyüsün inşallah​:heart:

2 Beğeni

Çok şükür ikinizde sağlıklısınız güzel arkadaşım :heart_eyes: Gözün aydın :heart_eyes: artık bebişinle birlikte güzel vakitler geçirmeni dilerim :smiling_face::cherry_blossom:

1 Beğeni

Gözün aydın arkadaşım lohusalığın kolay geçer inşallah :heart: bebişini bizim yerimizi de öp kokla :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Her birinizə tesekur ederim canlarim İnşallah Sizlerde Sağ salim Alin bebislerinizi kucaginiza Hepinizə Güzel kolay Dogumlar diliyorum.

2 Beğeni

3.300 :partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::clap:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2: çok sevindim hayırlı olsun :star2::star_struck: sağlıklı güzel ömürü olsun :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıklı ömür versin her ikinize de​:smiling_face::smiling_face: Lohusalığınız çok güzel ve kolay geçsin amin amin​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Tebrik ederim arkadaşım​:palms_up_together::heart::muscle: Rabbim analı babalı buyutmeyi nasip etsin :heart:

Təbriklər gözəlim.Xeyirli,sağlıqlı,saleh övladlardan olsun.Gözünüz aydın olsun.:partying_face:🪻

Cokk tesekur ederim Hepinize

Ayy kendim doğum yapmış kadar sevindim. RABBİM analı babalı büyütmeyi nasip etsin​:heart_eyes:

1 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun canım, mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum yavrucağa :purple_heart::heart::ribbon:

1 Beğeni

Tesekur ederim arkadasim

2 Beğeni