Mucize Anne'yle Nasıl Tanıştınız?🤱

Valla ben play storede gezerken rastladım :rofl:

Ya siz?:face_with_monocle::ribbon:

9 Beğeni

İnstagramda reklam gördüm sanırım ordan yalnış hatırlamıyorsam

3 Beğeni

Gebeliğimi öğrenir öğrenmez tum bebek izleme uyarlamalarını yukledim ve sonra en hosuma gidenler arasinda seçtim oyle kaldi sonra form ile tanıştım dahada sevdim Heart Love GIF

6 Beğeni

Ben de play store uygulamalara bakarken buldum iyi ki de yükledim girdim burdaki sıcak ortam hiç bir yerde yok burda adeta stres atıyorum

5 Beğeni

Ben de bu tarz uygulamaların olduğumu duymuştum nasıl hatırlamıyorsun ama. Hamile kaldığımı öğrendiğim zaman indirdim bir kaç tane bunu beğendim ve kaldı. Sonra sizin gibi güzel yürekli insanlarla sohbet etmek daha çok keyif verdi. İyi ki indirmişim :slight_smile:

5 Beğeni

Kuzenim böyle bi uygulama kullanıyordu detaylı bebiş takibi olan bir uygulama onunkini bulmaya çalışırken keşfettim @MucizeAnne yi ve iyi ki de bu uygulamayı seçip formu keşfetmişim :smiling_face: formu keşfetmem biraz zamanımı aldı ama olsun :grin::grin: hepiniz o kadar tatlı anneler ve anne adaylarısınız ki :heart::heart: sizinle sohbet etmek sorunları paylaşıp dinlemek adeta bana piskatrik destek gibi geliyor :innocent::innocent::innocent: :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Beni hiç bir uygulama memnun edemediği için sürekli yeni bişeyler arıyodum. Ordan çıktı karşıma indirdim ve güzel oldugunu gördüm. Tabiki form’u daha sonradan keşfettim. Şimdi telefonumda en çok kullandığım uygulamalar arasında 3. sırada​:smiling_face_with_three_hearts::face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Bana ablam tavsiye etmişti yigenimde bu uygulamayı kullanmıştı bende çok memnun kaldım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Play Store’da gördüm seçenekler arasından dikkatimi çeken bu uygulama oldu ve daha yeni kullanmaya başladım

4 Beğeni

Merhaba aramıza hoş geldin canım. Uygulamamızı umarım beğenirsin.

2 Beğeni

Merhaba @Melekkk hoşgeldiniz :bouquet: uygulamada zorlandığınız yerler olursa sormaktan çekinmeyin yardımcı olmak isteriz :rose:

2 Beğeni

Merhaba @Melekkk hanım aramıza hoş geldiniz​:innocent:

Gebeliğiniz hayır’lı olsun :pregnant_woman::cherry_blossom:

1 Beğeni

@Melekkk aramıza hoş geldin :rainbow::sparkling_heart:

@mucizeanne de karar kılana kadar bi sürü uygulama yükleyip yükleyip sildim hicbiri memnun edemedi beni baktım burda bilgiler güzel gelişimiyle ilgili daha çok detay var icerik daha zengin silmedim kaldı :heart: forma cook sonradan dahil oldum baska uygulamalarda da var soru cevap yeri ordakiler gibi zannettim ama baktım herkes birbirine karşı samimi sıcak katıldım aranıza ve hala buradayım :smiling_face:

Cookk güzel dostluklar edindim burda @admin iyiki böyle bir uygulama yapmış eline emegine sağlık :heart::heart: iyiki sizin gibi güzel insanlarla yollarımız kesişmiş iyiki varsınız @mucizeanne nin Mucize Güzelleriii seviliyorsunuz :heart_eyes::heart_eyes::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:

5 Beğeni

Bu tür uygulamaların olduğunu biliyordum önce başka indirdim ama hoşuma gitmedi kullanıcılar çok kabaydi bişey sorunca sanki cevaplamak zorundaymis gibi cevap verirken trip atıyorlar dalga geçiyorlardı bı tuhaf. Rahatsız oluyorlardı sanki​:rofl: sevmedim onu sildim başka baktım bu uygulayi indirdim hoşuma gitti kaldım burada.

4 Beğeni

Ben daha önce gebelik takibinde idim sonra bir yerde duydum gördüm hoşuma gitti direk geldim iyiki gelmişim çok güzel bir uygulama mucize anne cidden :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart:

3 Beğeni

Playstore’dan tanıştım ben de, iyi ki de tanıştım :star_struck:

Happy Season 5 GIF by The Office

4 Beğeni

Ben instagramda gezerken takip ettiğim özlem öz paylaşmıştı bebeğim şöyle diye kac günlük vs yazıyordu ama hangi uygulama yazmiyordu resimlere baka baka buldum :hugs:

3 Beğeni

Hoşbuldum​:smiling_face: teşekkür ederim

1 Beğeni