Mucize anne uygulamasından kimle görüşmek isterdiniz

İnşallah çok isterim

2 Beğeni

Yaaaa cook teşekkür ederim ben de görüşmeyi çok isterim aynı Şehirdeyiz zaten Bir gün mutlaka görüşelim :revolving_hearts::heart_eyes:

2 Beğeni

Canlarımmmm benim :two_hearts::two_hearts: @NURAN @Leyla1991 @zsnblk bende sizlerle cok isterim görüşmek :revolving_hearts::revolving_hearts: tabi birde @Cansu @Zühre sizi es gecmem mümkün değil :heart_eyes: haa birde tabiii @FidanUğur @Fidan1 vee @duygugillerdenbiri :heart::heart: bi toplantı fena olmazdı :smiling_face::smiling_face:

7 Beğeni

İnşallah bakalım nasip olur inşallah :heart_decoration:

2 Beğeni

@ezgi-y Annelerin en güzellliii​:melting_face::smiling_face_with_three_hearts: Bende çook isterim.Bir gün o da olur inşAllah!:smiling_face_with_tear:🪻

2 Beğeni

@Nergiz13 qarşılıqlıdı əzizim :smiling_face_with_three_hearts::heart:

2 Beğeni

Canımsın bir gün Azerbaycan’a yolum düşerse ne icin olursa olsun asıl sebep seni görmek olacak :heart_eyes::heart_eyes::smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Ahh keşke Ezgim, nasıl güzel olurdu yazdığın kadro ile bir kahvaltı keyfi :face_with_hand_over_mouth::heart:

2 Beğeni

Valla yaa super olurduu nasil keyifliii düşüncesi bile :heart_eyes::two_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Bence bu kadro tam kısır çay yaş pasta takımı :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

4 Beğeni

O da olur​:joy::joy: yiyecek bir şeyler olsun da, emziriyoz açız aççç:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ben hamileyim emzirme olmadigi halde hep acım​:smiling_face_with_tear::joy:

1 Beğeni

Hahahha merak etmeyin biz de öyleydik​:joy:

1 Beğeni

Ayyy bu açlık hiç bitmiyor. Şu an piskevit yerken yazıyorum bunu ahhshs @duygugillerdenbiri

3 Beğeni

Ben de börek yerken hahahahaha​:joy: midemiz kazınıyor napalım :drooling_face::roll_eyes:

5 Beğeni

Ah canim ya bende oyleyim ama benim kiz fazla qazli ne yisem hic bilmiyorum ki

1 Beğeni

Ben resmen kış sebzesi yemiyorum ya hepsi gaz yapıyor diye​:roll_eyes::woman_facepalming:t4:

4 Beğeni

@duygugillerdenbiri izle izleee bak nasıl yiyosun sonra :sweat_smile::sweat_smile:

3 Beğeni

Hahahahahhahaa ya herkes birbiriyle çelişmiyor mu​:joy: ben hastaneden çıkarken elime broşür tutuşturdular gaz yapan yiyecekler diye​:joy:

2 Beğeni

Yaaa bende siznle :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni