Mucize Anne bebeklerinin buluşması💕

Mucize Annelerin buluşmasından sonra Mucize Anne bebekleri de buluştu​:smiling_face_with_three_hearts: Benim kızım (sol) bugün tam 30 günlük oldu @İlknur kızı (sağ) ise 41 günlük oldu bugün​:smiling_face_with_three_hearts: Sizler de Bebişlerinizin resmini bizimle paylaşmak ister misiniz ? :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

Ben bugün bu bal kızla tanıştıım :hatching_chick:🩷

Ben İlay’ı cesaret edip kucağıma alamadım bu yüzden resmimiz yok :smile: Porselen bebek gibi o kadar narin ki​:pleading_face::two_hearts:

Ne kadar güzel masumlar yaa maşallah :nazar_amulet:

Bugun gordugum en guzel sey ne kadar guzeller Insan bakmaya doyamiyo

Maşallah sübhanallah Allah nazarlardan saklasın minik prensesleri​:heart::palms_up_together:t3:

Allah’ım esirgesin maşallah yumuş yumuş ikiside nasıl güzel kokuyorlardır şimdi :yellow_heart::smiling_face_with_three_hearts::bouquet:

Cook tatlısınız ama siiizzzz :heart_eyes::heart_eyes: bin kere masallah Rabbim esirgesin :heartbeat::heartbeat:

Masallah :nazar_amulet::nazar_amulet: Allah nazarlardan korusun hepsini

Maşallah size nasıl güzel bakmışsınız bir anda büyümüşler Maşallah :smiling_face_with_three_hearts: arkadaşlıkları ömür boyu sürsün :heart:🩷:bouquet:

Maşallah maşallah maşallah

Çok teşekkür ederim hepinizeee :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

Oyyyy maşallahhhh :heart_eyes::two_hearts: Büyümüş kafasını bile tutuyor Allahımmm :heart_eyes: Daha dün hamileydik sanki, şimdi fotoğraflarını atıyoruz inanılmaz bir şey ya :pleading_face::two_hearts:

Gozlerimiz yaşlı :face_holding_back_tears:

Yaaa yerim sizi amaaaa :smiling_face_with_tear::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::heart: @Betuesk @İlknur Allah’ım esirgesin bebişlerinizi :purple_heart:

@Cansu Cansu ben bunu yeriiimmmm :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Cümlemizinkini inşallahhhhh​:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

Bu nasil bi tatlılık yaaaa :heart_eyes::heart_eyes: yerimm yeerrr masallah kuzumaaa :heart::heart:

Mucize bebişlerin resimlerini bekliyoruz. :innocent: yüklemesi sizden maşallah bizden :innocent: