Kızlar 37 haftalık hamileyim üç gündür migren atagim tuttu ne yapıyorsam geçmiyor çok kötüyüm parol iciyorum kesmiyor .ne yapmalıyım hastaneye gitsem birşey yaparlar mı
Hastaneyi bilmiyorum ama aktarlarda migren taşı var onu veya nane yağını kullanabilirsin. Şakaklara ve baş bölgesine sürünce Rahatlatıyor
Sağolun deneyecegim inşallah
Hakiki gül sirkesi… Ben bu sirke sayesinde üç sene önce tamamen migren belasından arındım. Üç seneden beridir parol bile içmem.
Iciyormusunuz nasil kullaniyorsunuz
Hastanede serum takıyorlar iyi geliyor 1 hafta migren atağı tutan biri olarak kusmalı göz açmamalı migren taşı hafifletiyor kafanı soğuk suya tutmak da iyi geliyor
Karanlıkta 1 2 saat durmakta hafifletiyor
O kesinlikle normal baş ağrısı için geçerli migrende imkansız gibi bişe
Hastanede de parol serum takılıyor o da kesmedi beşinci gün hala devam
Onuda denedim işe yaramadı ozellikle uykudan uyanınca çok kötü oluyorum
Nerede bulabilirim ve nasıl kullanicam
İnstagramda sirke günlüğüm diye bir sayfa var. Feyza hanım kendisi yapıyor, tamamen ilaçsız ürünler kullanıyor. Size şimdi sayfasını atarım ordan incelersiniz. Gebe olduğunuzu migren olduğunuzu söyleyin yardımcı olacaktır. Ben sabahları aç karnına hazır suya iki yemek kaşığı ekleyip balda koyup içerdim. Hem gece hem sabah
Hemen etki eder mi çünkü günlerdir perişanım.cok dua ederim size bu illet beni mahvetti
Düzenli kullanım olması lazım canım… Migren demek stres demek öncelikle endişe kaygıdan üzüntüden uzak durman lazım… Sık sık soğuk duş al saçlarını tara. Başına yazma dola sıkıca, migren taşı da rahatlatır seni. Mentollü masaj kremiyle alın çene boyun ve ense kısmına masaj yap
Peki sirkeli su bebeğe zarar vermez mi bı sakıncası var mı
Size çok teşekkür ederim gerçekten gül sirkesi değil elma sirkesini sizin dediğiniz gibi yaptım basım geçti rabbim razı olsun sizden .günlerdir yapmadığım birşey kalmıştı sayenizde yaşadığımı anladım
Kıyamam sana. Şifa olsun inşallah ama gül sirkesini şiddetle öneriyorum. Faydası var zararı yok inanın. Gül kendi yaradılışı itibariyle çok yüksek bir aromaya ve enerjiye sahip