Migdem cok agriyor ölüyorum agridan

Kizlar migdem cok fena agriyor napicam ben

ilac icemedigimiz gibi hamilelikte bitgiselde ariyoruz cözümü canim 2 tane patatesi rendele suyunu bir cay bardagi gelir iç ve sırt üstü 15 dk uzan Allahin izni ile yarim saate birseyin kalmaz

Simdi nane limon kaynatiyorum

Gaiba migdemi üşüttüm​:see_no_evil:

sütü ben denedim canim hazmı zor oldugu icin hic gecirmiyor benim dahada fazlalistirdi bilginiz olsun diye söylüyorum ama patates suyu birebir geliyo 15 dk da bilginiz olsun

34+3oldum canim

Geçmezse denicem canim cok sagol valla

1 Beğeni

kesinlikle denenmisligi var canim kac kez cok rahatlatiyo iksir gibi bir anda kesiyor

cekme hic agriyi gececek diye bekleme hemen yap ic ızdırap cektirme kendine keske daha once yapsaymisim dersin canim

Harikasin denicem

1 Beğeni

sende canim​:smiling_face_with_three_hearts:

Ilık süt iyi gelecektir

Salatalık ve kabuğu soyulmuş elma da çok iyi geliyor

Kizlar daha iyiyim nane limon içtim sanci falan kesildi agri da hafifledi sagolun​:heart_eyes:

2 Beğeni

Hayır canım sıcak su torbası sakın karın bölgesine koyulmamali ayak altına koyabilir seninde aklında bulunsun sakin karnina koyma

Bellede koyma canım en iyisi ayak :hugs:

Rica ederim canım

İdrar yolu enfeksiyonundan oluyor canım dikkat et bol bol dinlen su iç olmadı gene doktorun ile irtibata geç

1 Beğeni

Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor canım Allah yardımcımız olsun hepimizin :palms_up_together:t2::two_hearts:

1 Beğeni