28 haftayim Migde yanması çok var nasıl geçer acaba sizdede oluyor mu
olmazmi canim hem nasil 28+3 üm bende dün gece uykumda 4 te uyandirdi resmen yoluyorlar porçöz dökmüs gibi 3 kasık renny ictim dr um vermisti 2 saatte anca etki etti 6 gibi uyumusum 2 saat cektim resmen gavisgon yada renny hamileler icin canim yinede dr una sor bana dr um verdi
Bende 30 haftakık gebeyğm çok fena yanmam oluyor silme bir çay kaşığı karbonatı biraz suya koyup içiyorum çok iyi oluyor hemen geçiriyor tavsiye ederim
@Elif1 canım sade soda icmeyi dene bebegede faydası oluyo hem
Bende çok oluyordu gavıscon şurup içiyodum bi de renie bu ikisinden birini içip üstüne soğuk su içiyodum çok iyi geliyodu
Doktor ilac yazdı hiç işe yaramadı soda çok iyi geliyo bi onu dene istersn cnm
39 haftaya giriyorum 2 aydan beri ne uyku kaldi ne de yicek istah 3 aydir mide yanmasi cekiyorum hic birsey gevirmedi ilac da dqhil olmak uzere ama sol tarafima yatiyorum yastik yuksek koyuyorum tabi ayaktayken hic bir cozum bulamiyorum
Aslında soda ıyi geliyor denedinzmı
canim sade sodada asit oldugu icin ictiginde dahada delirtiyo hic faydasi olmuyo en azindan bende olmadi
ama herkes kuru sodayi yani yani karbonatı öneriyor suyla karistirilip icilince onu deneyecegim birde
ayy benimde oyle birde gogsume vuruyor gogsume kadar yanmaya basliyor icim komplee gaviscon iciyorum ustune soguk süt
Her gunniciyorim faydasi olmadi
Bir kaç kaşık dondurma yiyin bana sadece o iyi geliyor sade dondurma
deniyeyim canim hic yemedim hamileligim boyunca insallah iyi gelir tsk ederim
Bende iki defa öyle yaptım ama internete baktım doktora sormadan içmeyin diyor siz sordunuzmu çok iyi geliyor anında kesiyor
Bende de olmuyor faydası sodanın süt de fayda etmiyor renni oda sadece 1 saat falan rahatlatıyor s op nra yine aynı
gece 4 te uykumdan uyandirdi 6 ya kadar 3 kaşık ictim yok banamısın demedi bugunde gavisgon aldim su an hala yaniyor anlamadim gitti canım midemde atiyor sanki
Bende aynı durumdayım karbonat su çok iyi geliyor doktora soracam bu kontrolde iç derse o çok iyi özellikle hamur işi yediğimde ve baharatlı daha çok yanıyor
10 Nisan sezaryen la alacaklar az kaldı son 28
ooo az kalmis Rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin insallahh senden 1ay sonrada ben canim