Mide yanması

Amin inşallah

Senin bebiş ne kadarlık oldu benim kız 35 haftalık oldu

Çok kötü bi şey inşallah doğumdan sonra düzelir valla doğum ne zaman senin

2 Beğeni

Belli değil normal doğum bekliyorum çünkü uygulamaya göre 13 gün kaldı ama belli olmaz

1 Beğeni

Az kalmış bende sezeryan olucam

1 Beğeni

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

2 Beğeni

Reflüde her şey zarar kahve baharat acı kızartma domates ve benim çok sevdiğim şeyler hepsi zararlı sıcak çay içmeyin soğuk su içmeyin diyorlar benim yemek borumda kalıyor gibi hissediyordum bazı günler yok gibi bazı günler göğüs kafesimi deliyor aşağıdan başlayıp ben çare bulamadım her şeyi yiyorum yine :slight_smile: yemek yedikten sonda bulantı gibi oluyor ama kusma yok sadece bulantı hissiyatı çok kötü

1 Beğeni

Canim geçmiş olsun. 3. Aydan sonra bana pantpas diye bi mide koruyucu yazdi. Hamilelik sonuna kadar kullandım bi sorun olmadı şükür

1 Beğeni

Bende yarin gidecegim inşallah bunun için birsey yazdiracagim. Teşekkür ederim :pray:

24 e kadar yanmadan gelebilmişsin helal olsun ben 12 den beri yanıyorum Lansor kullanıyorum bi kez içtimmi 4-5 götürüyor

1 Beğeni

Evet 20 den sonra baslar dediler yeni basladi daha yarin doktora soyleyecgim bi ilaç yada bi şurup varmis ondan yazsin bogazima kadar yanma hisseder oldum artk​:roll_eyes:

1 Beğeni

Hamileliğimin başından beri mide yanmam vardı artık uyutmayan durumda asla uzanamiyorum bile ne yesem yanıyor şurup ilaç artık hicbirsey etki etmiyor sutmus yogurtmus yerken midem rahatlıyor gibi ama yok. sabah uyanır uyanmaz hicbirsey yemeden tahin içiyorum her yemekten önce tekrar tahin içiyorum bir çorba kaşığı beni birtek o rahatlattı tavsiye ederim deneyin isterseniz ama yanmadan önce başlamanız daha faydalı

1 Beğeni

Mutlak deneyeceğim daha once hic kimse dememisti çok teşekkür ederim umarım banada faydalı olur :pray:

1 Beğeni

Bendede vardi doktorum ilac yazdı suan iyiyim

Ay bendede aynisiydi ne kotu biseydi umarim dogumdan sonra gecer tamamen

1 Beğeni

Nerdeyse herkeste varmış berbat bişey ya bende aynısını diliyorum inşallah kalıcı olmaz doğumdan sonra geçer :pray:

Mide yanması yaşamadım nasil tam olarak fikrim bile yok 34+4 günlüğüm umarım hic yaşamam :palms_up_together:

1 Beğeni

İnşallah yarin banada yazar su anda bile uyuyamiyorum calisiyorum isten geldim dinlenemedim ne ara uyuyacagim dinlenecegim inşallah geçer vereceği ilaçla beraber

1 Beğeni

Şimdiye kadar yasamadiysaniz simdiden sonra bence olmaz zaten dogumunuzada az kalmış bazilarininki 12. Haftadan bazilarininki 20 den itibaren basliyor Midenin icinde bi yangin var gibi diyeyim birsey yedirmiyir Yesende direk rahatsiz ediyor böyle bişey benimde ilaclar geçer umarım

Şimdi kaç haftalık oldunuz doğumdan sonra geçer hormonlarla alakalı yada bebek saçlı olur ondan derler genelde ama