Mide yanması

24 haftalık olacağız midem yaniyor iki gundur yemek yedirtmedi akşamları daha cok oluyor nasıl geçer lütfen yardım kadin doguma ilac mi yazdirmaliyim

Hamilelik reflüsü olabilir mi ? Çünkü bende de aynı şikayetler var o haftalarda başlamıştı şimdi 39 haftayım aşırı şiddetli yastık yüksek yatsam da süt içsem de nafile göğüs kafesimi sıkıştırıyor ağrısı

1 Beğeni

Ama reflü olsa agzima gelmezmi su gibi benimki akşamları daha beter oluyor alev gibi yanıyor resmen :slightly_smiling_face::arrow_up_down:

Benim de ağza kadar gelmiyor yemek borusunu acıtıyor eğer göğüs kafesini sıkıştırıp nefes almanı zorlaştırıyor ve yemek borunu acıtıyor ise reflü diye düşünüyorum

Cuma gun doktor kontrolüm var soylesem acaba herhangi bisy verirmi

Bence söyle belki ilaç yazar ben söylemedim normal dediler çekip durdum aylarca

Bakalim soyleyecegim peki kendinizin yaptigi gecmesi icin sizi rahatlatan bisy oldumu yada yanma varken yemek yediginizde bulanti rahatszlik hissi oluyormuydu

1 Beğeni

Benim de o haftalarda olmuştu. Doktoruma söyledim ve bana şurup verdi. Nanemsi tadında ferahlatıcı bir şurup. Kullandım iyi geldi. Sen de söyle bence

1 Beğeni

Evet cuma günü gidecegim mutlaka diyecegim bisy yiyemedim fazla acaba bebeğe sıkıntı olurmu üzülüyorum iki gundur boyleyim​:sweat:

1 Beğeni

Sıkma canını. Dert etme bu kadar. Ben de de aynı durum oldu, senin gibi hissedip düşünüyordum ama normalmiş. Bebeğe de zarar gelmiyor. Sen bir parça bir şey yesen bile daha bebek tam büyümediği için her şekilde senden alıp yiyiyor, aç kalmıyor yani​:hugs::wink:

1 Beğeni

Gaviscon miğde şurubu yazdır canım naneli bi tadı var bende çok çektim miğdem boğazıma kadar yanıyordu bana kadın doğum doktoru yazdı o şekilde çekilmez ne yesen ne yapsan geçmiyor

2 Beğeni

Gerçekten içim rahatladi teşekkür ederim :pray::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Cuma gun gidecegim o zmn soyleyecem inşallah yazar rahatlarim teşekkür ederim :pray:

2 Beğeni

Rica ederim canım çok beter bi şey valla miğden bulansa kusma olsa daha iyi diyor insan en azından bi olur bu her zaman her dk boğazım yara olmuşdu hayla var yara arada yanıyor

1 Beğeni

Bendede yeni yeni başladı ama gerçekten yemek yedikten sonra direk bi midem mahvoluyor bi bulantı şişkinlik geliyor alev gibi yaniyor inşallah geçer suruptan sonra

1 Beğeni

Bende 24 haftalık ama yanma yok normal mi acaba

Şurup baya rahatlatıyor yoksa uyumak ne mümkün uzanınca daha da artıyor

1 Beğeni

Valla herkesin gebelikte yaşadığı farklı ama şükret çok kötü bi şey olmaması daha iyi

1 Beğeni

38+2 haftalık olduk midem başından beri yanıyor benim artık alışkanlık oldu :woman_facepalming:

1 Beğeni

İnşallah o kdr sürmez sizin cok az kalmış sağlıkla alin kucağınıza bizde inşallah o haftalara saglikla gelelim​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni