Mide bulantısı 7+2

Kızlar selam 7+2 deyim hamileliğim aşırı beni zorluyor sabahları yataktab kalkmak istemiyorum sürekli bi öğürme kusma. Mutfaga girip yemek yapamıyorum :(( aç sç dolanıyorum ortada ruh gibi oldum evim bana kokuyor gibi geliyor ama hiç kimse kokuyor demiyor. Birde ağzımda öyle bi tad varki bal yesem yine geçmiyor

2 Beğeni

Bende bugün gittim 7+4 dedi akşamları primal içiyorum sabahları metpamid başladık bulantılar için :frowning: koku hassasiyeti hat safhada ayila bayıla yediğim şeyleri yapamıyorum 5 yaşında bir oğlum daha var sürekli yatıyorum

1 Beğeni

Ben de 12.haftamdayim, ayniyim su bile mide bulandiriyo. Ilk 3 ay diyolar sabrediyorum umarim biran once gecer

1 Beğeni

Benimde oğlum var beslenmesini zar zor hazırlıyorum meğer ne lüksmüş diyorum sürekli yatma isteği var hiç bişeyden keyif alamıyorum umarım hepimizin bi an öncd geçer:(

1 Beğeni

Bende 7+3 teyim eşim oruçlu oruçlu gelip yemek yapıyor çok üzülüyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor. Kapı pencere 7/24 açık kalsa yine ev kokuyor bana nasıl geçecek hiç bilmiyorum hayattan soğudum :disappointed::cry:

2 Beğeni

Bu haftalarda normal. Ben gül kolonyasını burnuma dayayıp geziyordum o dönem… parfüm,oda kokuları hala öğürtüyor. Benim 9haftadan sora yemek kokularına karşı hassasiyetim azaldı. Ama o dönem bile salmadım kendimi. Tencereyi karıştırırken öğürtü geldi öğürdüm karıştırdım dayanamadım gittim kustun karıştırdım :slight_smile: ve hayatım boyunca ilkkez ve sonkez keşke kaynanamla beraber yaşasaydım dedim yalan yok :)) o ypardı ozmaan yemeği diye​:sweat_smile: deneme yanılmayla öğreniyosun xaten ne öğürtüyo ne öğürtmüyobir kere zorlanarak yaptığını bidaha pişiresin gelmiyoki :)) öğürerek pişirdiğimi ben oturup yiyemedim. birsüre sırf çorba ve salata yapabilirsin akşam yemeği için mesela ben öle yapmıştım. 16+2deyim yerimden destursuz kalkınca bi kendine gel diyo başdönmesi okadar​:rofl: buarada 2.ve sonrası gebeliklerini yaşayan kadınlara hayranım artık :slight_smile:

2 Beğeni

Bu saatten sonra bende :grinning:

1 Beğeni

Benden farksızsın kendi kocamdan midem bulanıyordu ya kocama akşamları parfüm sıkıp yatıyordum kocam da sanki sinek ilaçlıyorsun diyordu​:sweat_smile:

1 Beğeni

Siz parfüm veya farklı tür kokuları sevebiliyorsunuz ben sadece hani yağmur yağdıktan sonra hava açıyor ve hava mis gib oldu deriz ya sadece orda koku almıyorum bi o bana iyi geliyor onun dışında yeryüzünde her şey bana kokuyor :nauseated_face::sneezing_face:

Elimde limon kolonyasıyla dolanıyorum artık maddeciler gibi sıkıp sıkıp kokluyorum :grinning:

1 Beğeni

Ben hamileliğim kaynanamda atladım ilk 3 ayını evime giremiyordum çok şükür şu an 5 buçuk aylığiz iyiyiz bebisimle Allahım hiç geçmeyevek gibi hissederdim ama çok şükür geçti :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Ya ne kadar şanslıymıssınız benimde annem yakın Allahtan… Sizin bebeğiniz cinsiyeti ne peki Benim ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştı sadece sabahları kusardım yemekler filan kokmazdı cinsiyetle alakası var mı acaba hurafe geliyor bana :grinning:

Sıkma şişenin kapağını aç daya burnuna öle gez :)) arada birde elinden bırakmak için yüzüne yüzüne şişenin içindeki havayı pompala miss ama kolonya satan yerlerde herçeşit kolonya var gül kolonyası başta olmak üzere yeşilçay ve zeytin çiçeği kolonyası benim favorim olmuştu

Benim de kendi evim beni tutuyor ama mecbur kaldım şuan 3 aylık benim yeni yeni geçmeye başladı

Benim kız ilk gebeliğim yeni evliyim :smiling_face_with_three_hearts:

Geçer geçer ama benimki resmen hatırlıyorum evime gittiğim bir gün 12 defa kusmustim acile gittik serum taktılar çok şükür 3 buçukta sonra gitti hepsi

Kızlar merhabalar yeniyim bu uygulamada bi şey sorabilir miyim

Buyur sorabilriisn

@Fahriye1 merhaba hoş geldiniz :smiling_face_with_three_hearts: buyurun sorun lütfen :rose:

Ben devlet hastanesine gittm bu gün 4 tüp kan fln aldı işte. Ultrasyonla baktı dedi kalp atışı var başlamış ama ben duymadım görmedim de doktor kendisi duydu 6+3 haftalıkmış bebeğim ultrason kagıdı vermedi hiçbirşey tüm devlet hastaneleri mi bu şekilde