Mide bulantılarım gecmedi

Mide bulantılarım geçmedi agzimin tadi yok hiç bir yemekten zevk almıyorum ne zaman bitecek :disappointed::disappointed:10+2 olduk

Nasıl yemek yiyordunuz o haftadayken

Merhaba 15. haftaya kadar geçmedi benim. 15ten sonra rahatlamaya başladı. Şimdi çok çok nadiren oluyor ama ağır olarak değil, 17deyim.

Sade ekmek, kuru peynirli tost, ekmek arası yeşillik domates salatalık peynir, simit, açma gibi şeyler yiyordum genellikle. Nar ve kırmızı elma bulantıya iyi geliyor. Makarnanın bile koktuğu bir dönemdi ama hepsi geçiyor sabırlı olun :heart:

Allah yardimciniz olsun :palms_up_together: ilk gebeligimde 3. 4. Aya kadar devam etti. 2.de 9aya kadar ara ara ama hafifti :speak_no_evil:suan benimde ilk aylarim bulantim daha başlamadi inşallah hafif gecer hepimizinki

Mide bulantısı icin ilac kullanıyor musunuz? Beslenme yetersizligi oluyorsa dr danısarak bulantı hapı alabilirsiniz

Kişiden kişiye değişir ama genelde 3. aydan sonra rahatlarsınız

1 Beğeni
  1. Haftadayız öğürmelerim hala bitmedi ve cok huzursuzum geceleri uyuyamıyorum gündüz zateen uyumuyorum
1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

İlaç kullanıyordum bitti yarın tekrar doktora gidecem soylicem tekrar :disappointed:

İnşallah geçer hiç çekilmiyor gerçekten ilk hamileliğim

Grip olmuştum bi onunla Bi yandan mide bulantısı çok zor oluyordu

1 Beğeni

Bnde oyleydim bulanti hapi verdi iyi geliyodu doktoruna soylemelisin cnm bnmde 4uncu ayda duzeldi

Tesekkur ederım canım hepımızın ınsallah yeni geldım hastaneden inanın sabaha kadar kusmalar devam etti aksama kadar başımı kaldıramadım hiç bişey yiyemedım eşimi aradım yetiş dedım napayım​:pleading_face:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun canım :two_hearts:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Canim prilam dr yazmadi mi doktor 17 haftalik olduk hala kullaniyorum kullanmadığım gun yemek yiyemiyorum ben. Gece yatmadan 2 sabah ac karnina 1 tane aliyorum

Yazdı canim iyi geliyor prilam dr bende aynı şekilde kullanıyorum :sparkling_heart: