Mide bulantıları!

Hiç birsey yıyemıyorum . Aksam yemeklerı ozellıkle . Herseyden midem bulanıyo . Aynı durumu yaşayıp önerısı olan var mı :confused:

Benim en yakın arkadaşım öyleydi, 4.ayin ortalarına kadar bir deri bir kemik kaldi tabiri caiz ise, doktor prilam verdi ona ve rahatladi, hatta neden bu kadar iskence çekmişim diye ah etti. Benim de mide bulantim cok rahatsiz ediyor yediklerim sıkıntı yapiyor yemesem daha cok bulanıyor ama çıkarmadigim icin ilac almadim idare etmeye çalışıyorum. Rabbim yardımcın olsun

1 Beğeni

Teşekkür ederim . Bana da doktor bulantı hapı verdi ılk zamanla aldım ama fayda gormedıgım için bıraktım . Doktoruma soyledıgımde bana Şuan bebek anne kanından beslendıgı için yıyıp içmemen önemli değil dedi . Ama ben kendımı çok kötü hıssedıyorum yemegın ismini duyunca bıle kötü oluyorum . İnş tez vakitte hersey duzelır

1 Beğeni

Rica ederim, keske daha fazla yardımcı olabilsem. Korkmayın eğer başındaysanız Allah’in izni ile bebek zarar görmez yemediğiniz için ama tabi sizin depolar boşanmasın diye durumu kontrol altına almak icin çabalamak elbet gerekli. Mesela simdilik kuru yemişler, meyveler falan onlar iyi gelebilir cok kötü olmuyorsaniz, zor bir durum ama geçecek sabredin

1 Beğeni

Kuru yemiş yıyemıyorum ama meyve fazla tüketiyorum . Bılmıyorum nolcak bu durumu yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun . Gerçekten hamilelik zor bi süreç yada benim çok kötü gecıuo

Bende aynı durumu yaşadım prilam kullandım bı fayda görmedim. Daha sonra prizin kullandım onun faydasını gördüm. Şuan mide bulantılarım geçti ama mide yanması başladı bende​:unamused:

1 Beğeni

Meyve yiyor olman güzel bak, en azindan onunla bir nebze karşılanır vitamin. Sıkmayn canınızı Rabbim yardım edecektir bu günler de geçecek, kolay değil bir can daha taşımak. Strese girmemeye özen gösterin bebise de yansimasin :blush:

1 Beğeni

Doktorum mıde yanması için gaviscon önermişti o çok ıyı

Teşekkür ederim moral mesajınız için :rose:ıns hersey çok güzel olur . Herseye rağmen hep dıyorum bebegım ıyı olsun da onemlı olan o

1 Beğeni

Rica ederim​:hugs: İnsaALLAH tez zamanda toparlanır, güzelce yemek yemeye başlarsınız :palms_up_together::blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim insallah :pray:t2::bouquet:

1 Beğeni