Sağlıkçıyım ama hala atanamaaynlardan kpss çalışıyorum bu yıl girecem sınava inşallah kazanırsam kadrolu çalışmak daha iyi hem bebeğimiz içinde özel sektör çok sıkıntı
Anaokul öğretmeniyim. Hamile olduğumu öğrendiğim hafta bırakmıştım. Doktor yolculuğu önermediği için. Dönüşümüz de zaten beraber olur yavrumla, ne zaman hazır olursa 3 yaşından önce çok düşünmüyorum ama duruma göre hareket edeceğim
Ben saglik personeliyim. Suan bile istifa etmeyi düşünüyorum.
Bende saglikciyim inanin nasıl yapacağımı bende bilmiyorum çocuğumu emanet edecegim kimsede yok etmekte istemiyorum ama biyandan çalışmak gerekiyor bebeğim en azından 1 yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum
Makine mühendisiyim ve hamilelikten sonra çocuğum iki yaşına gelene kadar çalışmayacam ama alesi halletmeye çalışacağım inşallah
Neden cnm
Asıl mesleğini yapamayanlardanım ben
Fizik öğretmenliği mezunuyum ama özel hastanede tıbbi tercümanlık yapıyorum. Bir yanda da yüksek lisans yapıyorum yüksek enerji ve plazma fiziği üzerine.
Doğumdan sonra iznim yeni bitti şimdilik ücretsiz izine geçtim bu da bitince kesin döneceğim işe inşallah. Bebeği nereye bırakacağım hiç bilmiyorum muhtemelen eşim bakacak geceleri
Memurum 37 ye kadar çalıştım şimdi dogumu bekliyorum izinler bitince ücretsiz izin düşünüyorum ilk çocuğumda 3 aylık ise başlamıştım süt izni var tabi ama yinede içimde kaldı bu sefer hepsini kullanicam insallah
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Neden öyle dediniz, zor mu geçiyor ?
Ben de Edebiyat öğretmeniyim çocuktan sonra çalışmayı düşünmüyorum zaten ilk çocuğumda da çalışmadım öncelik onların geleceği. Ayni zamanda Aile Danışmanı ve Çocuk Gelişimi Uzmanıyım. Bebekler saglicakla doğsun büyüsünler sonrasına bakariz insaALLAH
Bende polis memuruyum, doğu görevindeyiz ve burada kimsemiz yok, bebeğim doğduktan sonra en az 1 yaşına geldikten sonra başlarım diye düşünüyorum göreve, daha minicikken kreşe bırakmaya gönlüm hiç razı gelmiyor