Meslekleriniz neler doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyor musunuz

İlk olarak Hasbihal adlı kanalda gönderildi
Duyguu1

Kızlarrr sohbet acinnn

Mesleklerinizzz neler mesala

Bebekten sonra cslidmsyi dusunuyormusunuz

4 Beğeni

Ben hemşire ve sağlık eğitimcisiyim. Hastaneden teklif geldi ama emzirme haklarımdan dolayı olmadı

2 Beğeni

Brn de saglikçıyımm saglik teknisyeni stajı dişcide yaptigim icin özel sektordede hep dis alaninfa calistim

1 Beğeni

İç mimarım ve iki aydır çalışmıyorum Ama doğumdan sonra çalışmayı düşünüyorum aksi gibi Ales’e de hazırlanmam lazımdı ama nasıl olucak bilmiyorum ya Sizce hamileyken Ales’e girsem sorun olur mu?

Ben de avukatim, bu surecte meslege ara verip kpssye hazirlanmaya karar verdim. Sinav zamani yeni dogum yapmis olacagim muhtemelen.

2 Beğeni

Ben iş sağlığı ve güvenliği teknikeriyim, uzmanlık için sınavım var Mayıs ayında bir yandan da ona hazırlanıyorum şuan çalışıyorum ve doğumdan sonra da çalışmayı düşünüyorum. Ama istediğim için değil bu ekonomide mecbur olduğum için :roll_eyes::joy:

1 Beğeni

Grafik tasarımcıyım şuan homeofis çalışıyorum saatlerimi düşürüp doğumdan sonra da devam etmeyi düşünüyorum :see_no_evil:

1 Beğeni

Ben sağlık calisaniyim doğum sonrası çalışmayı düşünüyorum.annem saolsun bakacak bebeğime inşallah

1 Beğeni

Bankaciyım, dogum sonrasi calismayi düşünüyorum

Özel eğitim öğretmeniyim ilk hamileligimde doğumdan sonra çalıştım hamile kalana kadar ama şu an 2 çocuk olacak bakacak kimse yok eşim çalışmami istemiyor şu anlik

2 Beğeni

Çocuk gelişimi ve eğitimi uzmanıyım. Kpss’ye hazırlanıyorum, bu sene atanırsam çalışacağım

2 Beğeni

esnafım TAÇ bayisiyim perde ve ev tekstili üzerine magazam var mecburen calisacagim is yerim büyük oldugu icin bebegime bir oda hazırladım yanımda olup beraber çalışacağız mecburen​:blush:

6 Beğeni

Katibim doğumdan sonra bebeğimi kimseye bırakmak istemiyorum, her anına şahit olmak istiyorum bu yüzden çalışmayı düşünmüyorum :yum:

1 Beğeni

Bende gelebilir miyimmmm​:smiley: çok imrendim şuan tebrik ederim harikasınnn

1 Beğeni

cok şükür çalışmak zorundayım is yerimi bırakabilmem mümkün degil hele bebeğimi hiç bırakamam en azından kreş zamanına kadar yanimda olur gözümün önünde kimseyede emanet etmemis olurum​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ay çok güzel ne gýzel düşünmüşsünüz :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

gelll kuzummmm keşke cocuk odası gibi tam takim is yerinde bir odayida dösedim hepimizin cocuklarina yer var hem gule oynaya çalısır hemde bebekletimize bakariz hep birlikte bekliyorum gel canim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ne güzel bölümünüz ne peki :heartpulse:

hayat öyle bir sey ki olmayacak seylere bile mecbur birakiyor insani ben de mecburen böyle birsey yapmak zorunda kaldim en azindan yanimda olacak bu herseye deger canim cok tsk ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni