Mersin anneleri

Var mı mersinden olan?

1 Beğeni

:raised_hand:iyi akşamlar ben varım

@mersin-anneleri merhaba

Iyi geceleer bende mersinden​:blush:

Merhaba bende mersinden

Mersinin neresinden yaziyorsunuz gittiğiniz memnun kaldığınız doktor var mı arkadaşlar :heart::heart:

1 Beğeni

Akdeniz şehir hastanesi Mehmet Kaya Toros devlet hastanesi Gülşah acıkal bide su hastanesi Berker kavşi memnun kaldım

Bende yenisehirdeyim :smiling_face: yakınmışız

1 Beğeni

evet siz hangi doktora gidiyorsunuz

Ya forum yaşam da ahmet ışıktan a gidiyordum ama hiç memnun kalmadım bu sefer ki randevumu şehir hastanesinden aldım mustafa katar dan

Acaba memnun kalacak miyim birde ikili test yaptırcam bugün

1 Beğeni

bilmiyorum ben hiç gitmedim ona Mehmet Kaya benim doktorum şehir hastanesinde ondan memnunum ikili test sonucu da hemen çıkmıyor diye hatırlıyorum inşallah güzel haberler alırsın

Gittim kan verdim bir hafta sonra gel dedi doktor Perinatolojiden randevu al dedi birde ultrasondan randevu al dedi ultrason randevusunu çok geç verdi ya 20 mayis çok geç değil mi sen ikili test yaptırdın mı nasıl oluyor

1 Beğeni

ben yaptrdım yaklasık 14.haftada kan aldılar 10 güne çıkacak dediler 21.hftamda detaylı ultrasona randevu vermişlerdi büyük ihtimalle senin 21. haftan o zamana denk geliyor ondan önce yapılmıyor diye biliyorum her testin zamanı farklıymıs

Olabilir bilgilendirdigin için teşekkür ederim ben hiç böyle düşünmedim perinatolojiye gittin mi sen peki

1 Beğeni

Kızlar ben silifkedeyim çagdaş mavigök vardı tayini burdan mersin Yenişehir geçti çok iyi doktor

Ama özel

gittim detaylı ultrasonda malesf :disappointed_relieved: bebeğimin kalbinde parlaklık gördü doktor kromozomal bi sorun olabilir dedi emin olmak için bebeğin suyundan almamız yeterli olur dediler ama 500 de 1 düşük riski enfeksiyon yada erken doğuma kadar da gidebilir dediler dedim ben her türlü doğuracam bebeğimi imza attırdılar kontrollerine devam et deidler

Sen sakin moralini bozma Allahin izniyle sağlıklı bir şekilde doguracagina inan hersey guzel olur moral bozmak iyi değil hamilelikte hiç bilmedin hiç yaptırmadın farz et canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına versin inşallah :heart:

Öyle mi bende üniversite de gurkan yazıcı diye özel Bi doktor var kayınvalidem ona gidelim diyor yenisehir hastanesini de çok yakın bana aslında

1 Beğeni