Merhabalar 4 haftalık hamileyim ve çok fazla ağrım var bu normalmi
Dinlenince gecmiyorsa normal degil
Regl ağrısı gibiyse bebek rahme baskı yapıyor o yüzden bol bol dinlenin
Yeni mi öğrendiniz gebeliginjz ne belirtiler ile benim de bu ay şüphem varda 1 hafta var adtime onun için sordum
Evet Nagihan hanım yeni
Gözünüz aydın bu arada
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Canım ağrıların dinlenince geçiyorsa problem yok rahim genişliyor ama dinlenmene rağmen geçmiyorsa mutlaka bir acile veya doktoruna danış
Fazlasıyla regl ağrısı gibi . Çok daha sert
Çok sağolun teşekkür ederim
Bnece görün derim bir ihtimal düşük felan olabilir bu kadar sancı normal karşılamazlar hemen görün önlemi al
Dinlenincede gecmiyorki doktorumu aradım birşey değil su iç deyip beni başından attı
Hemen acile git bence herşey olabilir o ayrı normal değil
Farklı bir doktora görünün mutlaka olmadı acile gidin beklemeyin lütfen
Bu şekilde beklemek zor oluyor zaten hiç halim yok teşekkür ederim hanımlar
Yarın ilk isim hastane bakalım inşallah hayırlisi
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Rahim geliştiği için ve vücut kendini bebeğe hazırladığı için gebeliğin ilk haftalarında normal görülüyor ama dinlendiğinizde geçmiyorsa doktorunuza danışınız
Çok teşekkür ederim Nuran hanım . Dinlenince gecmiyor yaa zorluyor beni ağrı hem ayakta hem uzaninca
Aradım doktorumu durumu aktardım su iç birşey değil deyip telefonu kapatti
Nuran hanım peki 4 haftalık beta HCG de hamilelik görünüyorsa ama kese görünmüyorsa bundan ne anlamaliyim
Canım 3 4. Haftalarda hamile olduğunu evde ki testle kandakiyle anlarsın kese için çok erken kesenin içince bebek var mı yok mu şuan bilmeyiz ama yaptığınız teste göre şuan hamilesiniz kese için 7.8. haftalarda daha rahat görünür gönlünü ferah tut şuan görmen mümkün değil çok küçük