Merhabalar 4 haftalık hamileyim ve çok fazla ağrım var bu normalmi

Merhabalar 4 haftalık hamileyim ve çok fazla ağrım var bu normalmi

1 Beğeni

Dinlenince gecmiyorsa normal degil

Regl ağrısı gibiyse bebek rahme baskı yapıyor o yüzden bol bol dinlenin :smiling_face_with_three_hearts:

Yeni mi öğrendiniz gebeliginjz ne belirtiler ile benim de bu ay şüphem varda 1 hafta var adtime onun için sordum

Evet Nagihan hanım yeni

Gözünüz aydın bu arada :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Canım ağrıların dinlenince geçiyorsa problem yok rahim genişliyor ama dinlenmene rağmen geçmiyorsa mutlaka bir acile veya doktoruna danış

Fazlasıyla regl ağrısı gibi . Çok daha sert

Çok sağolun teşekkür ederim :blush:

Bnece görün derim bir ihtimal düşük felan olabilir bu kadar sancı normal karşılamazlar hemen görün önlemi al

Dinlenincede gecmiyorki doktorumu aradım birşey değil su iç deyip beni başından attı

1 Beğeni

Hemen acile git bence herşey olabilir o ayrı normal değil

Farklı bir doktora görünün mutlaka olmadı acile gidin beklemeyin lütfen

Bu şekilde beklemek zor oluyor zaten hiç halim yok teşekkür ederim hanımlar :blush:

Yarın ilk isim hastane bakalım inşallah hayırlisi

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :cherry_blossom:

Rahim geliştiği için ve vücut kendini bebeğe hazırladığı için gebeliğin ilk haftalarında normal görülüyor ama dinlendiğinizde geçmiyorsa doktorunuza danışınız :blush:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Nuran hanım . Dinlenince gecmiyor yaa zorluyor beni ağrı hem ayakta hem uzaninca

Aradım doktorumu durumu aktardım su iç birşey değil deyip telefonu kapatti

Nuran hanım peki 4 haftalık beta HCG de hamilelik görünüyorsa ama kese görünmüyorsa bundan ne anlamaliyim

Canım 3 4. Haftalarda hamile olduğunu evde ki testle kandakiyle anlarsın kese için çok erken kesenin içince bebek var mı yok mu şuan bilmeyiz ama yaptığınız teste göre şuan hamilesiniz kese için 7.8. haftalarda daha rahat görünür gönlünü ferah tut şuan görmen mümkün değil çok küçük