İdrarını yapar yapmaz hemen kırmızı çizgi çıktı mı benimki hemen belirdi
Benimde anında belirdi tam ikinci oluşuyordu hemen yüzümü döndüm ALLAH’IM ikinci çizgi gözüktü nasıl yani ben anne mi oluyorum falan dedim aynaya bakıp sonra derin nefes aldım Aleyna olmasa da üzülme sakın ALLAH vakti gelince nasip eder sakin ol dedim döndüm baktım iki çizgi hatta fotoğraf atiyim sana eşim seslenişiminden anladı ağlayarak aşkım dedim bu gerçek mi dedim elim titreyerek uzattım sonra 1 saat sonra bidaha yaptım biraz daha koyulaştı kan verdigim gün bidaha yaptım iyice koyu çıktı ve belirtilerim de var hissediyorum zaten
Rabbim saglicakla kucağımıza almayida nasip etsin arkadaşım çok sevindim senin adına da :)))
Amiiiin İNŞALLAH Bende sana çok sevindim arkadaşım RABB’İM ikimizede aynı zamanda nasip etti
Çok sevindim .Saglikla kucağina al inşAllah
Benim 1026 çıktı canimm çok mutluyummmm.
Teşekkür ederim çok sağolun:)
Gozun aydin sağlikla kucağina alirsin insallah
Yaaaa gözünüz aydınnn ne güzel bir müjde buuuu
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh
Yaa çok sevindimm sağlıkla kucağımıza alırız İNŞALLAH
Çok sağolun inşallah :))
Çok sağolunn çok büyük bi müjde oldu bize senelerdir koşturmacanin sonunda doğal yolla olması harika:)))
İnşallah canımmm :)) yarın bidaha kan vericem bakalim
Bende yarın bidaha kan vercem canım çok heyecanlıyım İNŞALLAH sağlıklı bir artış olmuştur
İnşallah Nisan annesi miyiz şimdi biz
Tebrikler aramıza hoş geldin yeni hamiş
Ocak ayında olcak galibaocak annesi olmuyormusun?boyle olunca
@admin sende benimgibi yazınca harfler dans ediyor ben hep yazip yeniden yaziyorum düzən yapiyorum sende yazdığına bi bak çok guldum ya ,
Valla bilmiyorum öyle yabancıyım ki böyle şeylere yeni yeni ogrenicem Allah izin verirse :))
Valla hamile kaldığımız zaman olarak Mayıs oluyor doğum da Ocak sonu Şubat başı diye tahmin ediyorum bakalım sağlıkla gelsin kuzucuklar