Merhaba hanımlar güzel haberlerle geldimm pozitifi gördüm seneler sonra :)

8 Beğeni

Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına da alırsın inşallah :palms_up_together:

4 Beğeni

@Redanna Ahh çok sevindim :partying_face:
Sağlıkla ve mutluluklarla gelsin inşallah bebişiniz :pray:

2 Beğeni

Çok sağolun amin insallahh:))

3 Beğeni

Çok sağolun:))))

2 Beğeni

Gözünüz aydinn saglicakla kucaginiza alirsiniz insallahh :cherry_blossom::smiling_face:

3 Beğeni

Kan vermeye gidicem eşimi bekliyorum çok heyecanlıyım :))

2 Beğeni

:star_struck::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face:
Süper çok sevindim hayırlı olsun
:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ayy hayırlı olsun benimde 4 gün oldu öğreneli sağlıkla gelsin bebişlerimiz İNŞALLAH :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2::heart:

2 Beğeni

Çok sağolun cansu hnimm sonunda bende gördüm bunu şükürler olsun:)))

2 Beğeni

Hayırlı olsun canımmm seninle aynı zamanlarda takılıyorduk buralarda çok sevindim son adetin ne zamandi senin :))

3 Beğeni

Ama çok dua ettik sana
Kendi testimde pozitif görmüş gibi mutlu oldum
Hoşgeldin anniş :bouquet:

1 Beğeni

Evet bende seni hatırladım bu uygulamayı ilk indirdigimde seni tanımıştım 20 nisandi canım senin

2 Beğeni

Allah razı olsun umarım sağlıklı bı grbelik olur kan vermeye gidicem

1 Beğeni

Benim 24nisan :slight_smile: 4 gün var aramızda kız senin değerlerin falan nasıldı bana bilgi ver hemen hemen ayniyiz

2 Beğeni

Bencede haberleşelim sende kan verince beta hcg değerini bana söyler misin salı öğrendim perşembe kan verdim 105.5 çıktı doktor eşime %80 hamile ama pazartesi bidaha gelsin kan versin dedi artışa bakicak dua edin de sağlıklı olsun artması gerektiği gibi artsın İNŞALLAH :palms_up_together:t2::heart:

2 Beğeni

Tamam ben 12de eşim gelecek acile gidicem vericem hemen kan … ben bugün öğrendim test yapıp :))

2 Beğeni

Bende eşimin içine doğdu ben 1-2 hafta beklicektim eşim ısrar edince yaptım silik ama gözle görünür belirginlikte çıktı ama nasıl ağladım beklesem belki gözüm dolar ne bilim hafif bı duygulanirim ama beklemezken şok geçirdim elim ayağım uyuştu ayakta duramadim ay çok değişik bı andı sarıldık ağladık falan ALLAH her isteyene yaşatsın bu duyguyu :palms_up_together:t2::face_holding_back_tears::heart:

2 Beğeni

Aminnnnnn :))) inan oturdum ağladım bugün gözlerim şişti ağlamaktan senelerdir uğraştık doktor doktor gezdik sorununuz yok dediler hicbisey bulamadılar bak sonunda kendiliğinden oldu şükürler olsun.Hesaplayinca benim uygulamalarda fln 4 hafta 5 günlük yaziyo senin kaç yaziyo

2 Beğeni

5 hafta 2 günlük diyor ama daha küçük canım adete göre hesaplandığı için İNŞALLAH ultrasonda görürsek minnoşumuzu zamanla doktorlar söylüyor gerçek haftasını zaten gelişimine göre sonucuma göre 1-2 haftalık çıktı

1 Beğeni