Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
@Redanna Ahh çok sevindim
Sağlıkla ve mutluluklarla gelsin inşallah bebişiniz
Çok sağolun amin insallahh:))
Çok sağolun:))))
Gözünüz aydinn saglicakla kucaginiza alirsiniz insallahh
Kan vermeye gidicem eşimi bekliyorum çok heyecanlıyım :))
Süper çok sevindim hayırlı olsun
Ayy hayırlı olsun benimde 4 gün oldu öğreneli sağlıkla gelsin bebişlerimiz İNŞALLAH
Çok sağolun cansu hnimm sonunda bende gördüm bunu şükürler olsun:)))
Hayırlı olsun canımmm seninle aynı zamanlarda takılıyorduk buralarda çok sevindim son adetin ne zamandi senin :))
Ama çok dua ettik sana
Kendi testimde pozitif görmüş gibi mutlu oldum
Hoşgeldin anniş
Evet bende seni hatırladım bu uygulamayı ilk indirdigimde seni tanımıştım 20 nisandi canım senin
Allah razı olsun umarım sağlıklı bı grbelik olur kan vermeye gidicem
Benim 24nisan 4 gün var aramızda kız senin değerlerin falan nasıldı bana bilgi ver hemen hemen ayniyiz
Bencede haberleşelim sende kan verince beta hcg değerini bana söyler misin salı öğrendim perşembe kan verdim 105.5 çıktı doktor eşime %80 hamile ama pazartesi bidaha gelsin kan versin dedi artışa bakicak dua edin de sağlıklı olsun artması gerektiği gibi artsın İNŞALLAH
Tamam ben 12de eşim gelecek acile gidicem vericem hemen kan … ben bugün öğrendim test yapıp :))
Bende eşimin içine doğdu ben 1-2 hafta beklicektim eşim ısrar edince yaptım silik ama gözle görünür belirginlikte çıktı ama nasıl ağladım beklesem belki gözüm dolar ne bilim hafif bı duygulanirim ama beklemezken şok geçirdim elim ayağım uyuştu ayakta duramadim ay çok değişik bı andı sarıldık ağladık falan ALLAH her isteyene yaşatsın bu duyguyu
Aminnnnnn :))) inan oturdum ağladım bugün gözlerim şişti ağlamaktan senelerdir uğraştık doktor doktor gezdik sorununuz yok dediler hicbisey bulamadılar bak sonunda kendiliğinden oldu şükürler olsun.Hesaplayinca benim uygulamalarda fln 4 hafta 5 günlük yaziyo senin kaç yaziyo
5 hafta 2 günlük diyor ama daha küçük canım adete göre hesaplandığı için İNŞALLAH ultrasonda görürsek minnoşumuzu zamanla doktorlar söylüyor gerçek haftasını zaten gelişimine göre sonucuma göre 1-2 haftalık çıktı