Memede şişlik normalmi?

Kızlar yanıtlarınıza ihtiyacım var…Aklım çok karışık.Bebeğim henüz 15 günlük.Erkek bebek ve memelerinde şişlik var.Doktor annenin hormonlarından dolayı olduğunu söyledi.Ama 15 gündür geçip gitmiyor.Normalmi bebeklerde bu tür meme şişliği.Elimi sürmeye korkuyorum iltihap abses olur diye

2 Beğeni

Bazen süt bile gele biliyor bebekıerin memelerinden benim oğlumda da şişlik vardı ama geçip gitti doktorum gideceyni söylemişti.Çoğu bebekte ola biliyor merak etmeyin zamanla şişlikler kayb olur

1 Beğeni

Canım süt yığılmış memesine.

Doktorum tedbir amaçlı bana demişti ki eğer şişerse memesi süt yığılmıştır.

Mənə kanfırayla kompres ele demişti

Balaca qardaşımda olmuşdu həkim demişdi ki,qucağınıza alanda qoltugundan tutub götürməyin ,baş barmaq məməsinə dəyir əzir, qardaşımın 1 yaşı var idi

Keçib geden birşeydi yeni? 5 il sonra Allah bir övlad verib içim içimi yeyir qorxuram​:pleading_face:

Keçib gedəck canım qorxma. ALLAH SAXLASIN ÖMRÜ uzun olsun​:palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

Hə keçəcək can qalıcı şey deyil o​:blush:

Bizdede oldu bebek nemlendiricisi ile hafif hafif her emzirmeden sonra masaj yapın geçecek Bebeğe ağrı yapabilirmiş bu şişlik annenin memrsine süt dolduğunda yaptığı gibi bu yüzdendr huysuz olabilir

Masaj yapın incitmeden, geçer