Meme uclarinda hassasiyet

Kizlar merhaba 5 + 2 haftalik hamileyim. Meme uclarinda acayip dayanamadigim bir aci var ve goguslerimde agirlik var. Sizce bu normal mi yasayan oldu mu? Bana yardimci olun

3 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :heart: Gebeliğin hayırlı olsun :rose: @Brcmyd İlk aylarda göğüslerde hassasiyet çok normal benimde öyleydi ağrı ayrı uçları ayrı ağırdı dokunamazdim bile Dr danıştım normal dedi ben arada sıcak kompleks yapıyordum ufak havlu veya bezlerle iyi geliyordu bı nebze dene istersen yada sende Dr danış belki senin Dr farklı bir şey önerir yapar

2 Beğeni

Merhaba @Brcmyd hoşgeldiniz :bouquet: ben hormonlardan dolayı olduğunu düşünüyorum ama dayanılmaz olması normal olmayabilir. Sütyene değince mi acıyor meme ucu kalkanları var plastik

1 Beğeni

Kizlar hoşbuldum @Cansu @Leyla1991 :heart_eyes::two_hearts: Hem elimle dokunmam da aci var hem de sutyen giydigimde de canimi acitiyor bir sure sonra

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Brcmyd

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

İkinci gebeliğimde ben de yaşadım maalesef. Sütyen takamıyordum. Meme hassasiyeti çok normal ilk haftalarda

1 Beğeni

Benim de aynı şekilde sütyen dahi takamıyorum kimse yoksa yürürken göğüslerimi tutuyorum sallanmasın diye ki büyükte değiller yani :face_with_hand_over_mouth: Gayet normal ilk hamileliğimde de aynısı olmuştu hatta bir kez daha hamile kalırsam göğüslerimden bilirim diyordum ben çözümü sporcu atleti yarım atlet artık adı her neyse onda buldum 2 gündür kullanıyorum çok rahatladım tavsiye ederim

2 Beğeni

Yaa. Tamamdir icime su serpildi biraz :pray::tipping_hand_woman: @Mevylinn bende hemen sporcu atleti alayim o zaman :heart_eyes:

2 Beğeni