Meet buluşması bugün 14.00'da işte detaylar

Banada Gonderimisiniz Linki

2 Beğeni

Tabi gönderiyorum

2 Beğeni

Tesekur ederim Ses yerini açmadım O yüzden cikdim ben Sizlere hos söhbətlər hanımlar bu arada Hepiniz çok güzel ve tatlisiniz bi dahaki səfərə insallah Bende bol bol konusurum sizlə

3 Beğeni

Kusura bakmayın kızlar utandım​:rofl:Yavaş yavaş.

3 Beğeni

Kızlar çok memnun oldum herkes birbirinden tatlı herkes birbirinden güzeldi bi dahaki de uygun olursam mutlaka katılım sağlıcam

3 Beğeni

Ben musait olamadim diye katilamadim ya. Son an katildim ama seni goremedimki​:neutral_face: Birdaha kine artık

1 Beğeni

Merhabalar toplantiya katılan tum arkadaslara cok teşekkür ederim bilgiler ve guzel sohbetleri için tekrar herkese teşekkür ederim morellim %100 oldu

Sizin moraller nasıl oldu memnun kaldınız mı?

:heart::heart::heart::heart::rose::rose::rose::rose:

3 Beğeni

Evet canim Katildim amma Bende Telfon sesinde bi sorun olduğu için Kızlara sesim gitmiyordu o yüzden ayrıldım

1 Beğeni

Ben çok keyif aldım. Biz de devamlı heyecan yapıyoruz olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyoruz ister özdelden ister burdan

3 Beğeni

Ses kapalıymış arkadaşım Sesin üstünde çizgi olduğunda kapalı oluyor üzerine bassaydın sesin açılırdı:smiling_face:

1 Beğeni

Hayır canim Bende ses Yerine basiyordum da ses acilmiyordu Bende telfonun ses yerinde bi sorun var sesim Gitmiyor bazen Konusdugum zamanda Kimləsə

3 Beğeni

Ben çok memmun kaldım çok tatlıydınız hep tekrarlayalım

3 Beğeni

Bensiz tadı olmamıştır kiii sohbetiinn :sweat_smile::sweat_smile: özgüvende patlama yaşıyorumm :grin::grin:

4 Beğeni

Yüzünü göremedim, sesini duyamadım :unamused::rage:

3 Beğeni

Tabi olmadı, gelmeliydin :rofl:

3 Beğeni

Yaaa cook seviyorum seniii ne tatlısın :heart_eyes::heart_eyes: @NURAN

3 Beğeni

Belirlediğimiz konu üzerine çok güzel sohbet ettik ve süreci öğrendik. Bence çok bilgili ve hoş bir sohbet oldu.

@Cansu Sesini duyunca kendimi terapide hissediyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Leylaaaa, enerjine hayran kaldım. Öncekinde bu kadar enerjin geçmemişti bana, müsait değildin sen de. Bunda harikaydın :heart_eyes::heart_eyes: @Leyla1991

2 Beğeni

Sen deee, karşılıklı bebeğim :heart_eyes::rofl::joy:

3 Beğeni

Teşekkürler canım o sizin guler yüzlülüğünüzden bir acildim pir acildim yanlışım olduysa af ola​:heart::rose:

3 Beğeni

Seni erkek sandık ya biz :rofl:

3 Beğeni