Banada Gonderimisiniz Linki
Tabi gönderiyorum
Tesekur ederim Ses yerini açmadım O yüzden cikdim ben Sizlere hos söhbətlər hanımlar bu arada Hepiniz çok güzel ve tatlisiniz bi dahaki səfərə insallah Bende bol bol konusurum sizlə
Kusura bakmayın kızlar utandımYavaş yavaş.
Kızlar çok memnun oldum herkes birbirinden tatlı herkes birbirinden güzeldi bi dahaki de uygun olursam mutlaka katılım sağlıcam
Ben musait olamadim diye katilamadim ya. Son an katildim ama seni goremedimki Birdaha kine artık
Merhabalar toplantiya katılan tum arkadaslara cok teşekkür ederim bilgiler ve guzel sohbetleri için tekrar herkese teşekkür ederim morellim %100 oldu
Sizin moraller nasıl oldu memnun kaldınız mı?
Evet canim Katildim amma Bende Telfon sesinde bi sorun olduğu için Kızlara sesim gitmiyordu o yüzden ayrıldım
Ben çok keyif aldım. Biz de devamlı heyecan yapıyoruz olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyoruz ister özdelden ister burdan
Ses kapalıymış arkadaşım Sesin üstünde çizgi olduğunda kapalı oluyor üzerine bassaydın sesin açılırdı
Hayır canim Bende ses Yerine basiyordum da ses acilmiyordu Bende telfonun ses yerinde bi sorun var sesim Gitmiyor bazen Konusdugum zamanda Kimləsə
Ben çok memmun kaldım çok tatlıydınız hep tekrarlayalım
Bensiz tadı olmamıştır kiii sohbetiinn özgüvende patlama yaşıyorumm
Yüzünü göremedim, sesini duyamadım
Tabi olmadı, gelmeliydin
Yaaa cook seviyorum seniii ne tatlısın @NURAN
Belirlediğimiz konu üzerine çok güzel sohbet ettik ve süreci öğrendik. Bence çok bilgili ve hoş bir sohbet oldu.
@Cansu Sesini duyunca kendimi terapide hissediyorum
Leylaaaa, enerjine hayran kaldım. Öncekinde bu kadar enerjin geçmemişti bana, müsait değildin sen de. Bunda harikaydın @Leyla1991
Sen deee, karşılıklı bebeğim
Teşekkürler canım o sizin guler yüzlülüğünüzden bir acildim pir acildim yanlışım olduysa af ola
Seni erkek sandık ya biz