Mayısta dogum yapacaklar

kim var benim gibi mayista dogum yapacaklar normalmi sezeryanmi istiyosunuz​:blush::blush::blush:

4 Beğeni

Ben canım. Normalde 13-14 mayıstı. Ama plasenta doğum kanalına yakın olduğu için sezaryen dedi doktorum. 1 mayıs dedi bakalım hayırlisi.

yaaa kac haftaliksin su an

himm umarim sag saglim dogurursun kuzum

@pinar123 bende mayısta doğum yapcam 8mayıs dedi doktor bakalım nolucak. Bi sorun olmazsa normal doğum istiyorum​:hugs:Hakkımızda hayırlısı:palms_up_together:

hadi bakalim siz dogurun bende sonuna dogru dogurucam sizden sonra​:joy::joy:

1 Beğeni

ben canim mayis15 Allahın izni ile ben sezeryan istiyorum canim​:smiling_face_with_three_hearts:

neden korkuyomusun :blush:

hayir hic korkmuyorum bebegimi riske atmak istemiyorum son aylarda kordon dolanabilir ki bu cogunlukta normali bekleyip o sanciyi cekip 2 gun sonra acilma olmadi deyip sezeryana alinmak bunlar hep olagan seyler o yuzden hic rske atmadan direk sezeryan istiyorum epidural

1 Beğeni

anladim canim herkesin tercihi bakalim sag saglim al kucagina :kissing_heart:

1 Beğeni

ne zaman hazirlik yapmayi dusunuyorsunuz basladinizmi neler yaptiniz dogum cantasi ne zaman hazirlicaksiniz​:blush:

Rabbim hepimizin evlâdını sağlıkla hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim de mayıs uygulama da 25 Mayıs gibi görünüyor bakalım herşeyn hayırlısı olsun inşallah :palms_up_together::blue_heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

aaa benimde oyle​:rofl::rofl:

zıbın tulumlar anne yani yatagi sadece bunlari aldim suan ay sonu kiyafetleri yikayip utuleyip hazirlamak istiyorum mart ortasi gibide cantami hazirlamayi dusunuyorum canim

dogum cantami bende nisanda hazirlarim diye dusunuyorum daha hic bisi almadim ben ya​:grinning:

hastane cıkış setinden basla derim bir bir kucuk kucuk parcali alacagimiz cok seyler var anlik herseyimiz olabilir

27+4. Teşekkür ederim. İnşaallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız

Benimde Mayıs sonu Allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

2 Beğeni

az kaldi hepimizin yolu yariliyoruz sag saglim kavusalim insallah cinsiyet nedir

2 Beğeni

senin cinsiyet ne bakalim mayis annelerinde erkekmi cok kizmi​:heart_eyes:

2 Beğeni