Mayıs anneleri

Mayıs anneleri burdamı :smiling_face_with_three_hearts: hazırlıklar bitti mi çanta yı hazırladnzmı? İyiki de bu uygulama yı indirdım ya çok seviyorum sizi cvb mı güzel alınca da çok mutlu oluyorum​:face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts::heart::smile:

3 Beğeni

Hazırlıklar tam anlamıyla bitmiş sayılmaz :slight_smile: doğum çantası kıyafet yıkama ütüleme için 32.haftayi bekliyorum :cherry_blossom:

Hadi hayırlısı bakalım ya bu arada hemşireye ne vercz bebeği giydirmesi için kundak ve bez yeterli mi

Şuan kaç haftalıksınki bn 26 hftlk sen​:blush::smiling_face:

Bizimde eşyalarımız tamamlandı ama hastane çantasını hazırlamadım daha 29 haftalığız ne zaman başlayayım bilemedim

Ebem bana 30. Haftada başla demişti ama bn dayanamıyorum hemencik başldm bile :blush::blush::face_with_hand_over_mouth:sen bi haftai sonra yavaş yavaş haizrlnmana başlarsın artık :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Bide ne koymalıyım bilemedim. Bu youtubeda video çekenler sanki tatile gidiyormuş gibi valiz hazırlıyorlar hep

:joy::joy::joy:ayy bnde bilmiyorum ki ama onlar sezeryan oluyo galiba ondan

Bunun hakkında bi konu açmak lazım burda :smile:

1 Beğeni

29+3 deyim :blush:

1 Beğeni

Hazırlıkların başındayım​:sweat_smile: Duvarları boyadık; bebek arabası, beşiği, babynest ve bir kaç kıyafet aldım. Dolap arayışındayım. Ama ihtiyaç listesi yaptım. Hastane çantası ihtiyaç listesi de hazır. Ama hala alışverişe çıkmadım

1 adet penye battaniye 1 adet yenidoğan takımı 1 adet bez Bunlar yeterli gibi. Ama tecrübeli anneler varsa daha detaylı bilgi verirlerse çok iyi olur​:smiling_face:

2 Beğeni

En iyisi doğum yapan tecrübeli annelerden öğrenmek. Youtubeye bakarsak evi hastaneye taşırız​:sweat_smile:

:smile::smile:kesinlikle katılıyorum

@mayis-anneleri Grubuna katılabilirsiniz :blush:

2 Beğeni

Ooohh maşallah maşallah sağlıkla kucağına alrsn inşallah :blush::palms_up_together: o zmn Çantani hazrlıuon yavaş yavaş :blush::palms_up_together:

1 Beğeni

Amin hepimiz inşallah :love_letter:kafamda tasarladım da daha tam anlamıyla başlamadım 32.hafta gibi yıkar ütüler sonra hazırlarım diye düşünüyorum :cherry_blossom:

Valla bende 30 u göreyim sonra hazırlarım diye düşünüyorum şuan erken gibi geliyor :slight_smile:

bende 30 dan sonra dusunuyorum hani en azindan 32 33 falan

Hadi hayrlısı olsun bklm :heavy_heart_exclamation::palms_up_together:

1 Beğeni