Mayıs anneleri burdamı hazırlıklar bitti mi çanta yı hazırladnzmı? İyiki de bu uygulama yı indirdım ya çok seviyorum sizi cvb mı güzel alınca da çok mutlu oluyorum
Hazırlıklar tam anlamıyla bitmiş sayılmaz doğum çantası kıyafet yıkama ütüleme için 32.haftayi bekliyorum
Hadi hayırlısı bakalım ya bu arada hemşireye ne vercz bebeği giydirmesi için kundak ve bez yeterli mi
Şuan kaç haftalıksınki bn 26 hftlk sen
Bizimde eşyalarımız tamamlandı ama hastane çantasını hazırlamadım daha 29 haftalığız ne zaman başlayayım bilemedim
Ebem bana 30. Haftada başla demişti ama bn dayanamıyorum hemencik başldm bile sen bi haftai sonra yavaş yavaş haizrlnmana başlarsın artık
Bide ne koymalıyım bilemedim. Bu youtubeda video çekenler sanki tatile gidiyormuş gibi valiz hazırlıyorlar hep
ayy bnde bilmiyorum ki ama onlar sezeryan oluyo galiba ondan
Bunun hakkında bi konu açmak lazım burda
29+3 deyim
Hazırlıkların başındayım Duvarları boyadık; bebek arabası, beşiği, babynest ve bir kaç kıyafet aldım. Dolap arayışındayım. Ama ihtiyaç listesi yaptım. Hastane çantası ihtiyaç listesi de hazır. Ama hala alışverişe çıkmadım
1 adet penye battaniye 1 adet yenidoğan takımı 1 adet bez Bunlar yeterli gibi. Ama tecrübeli anneler varsa daha detaylı bilgi verirlerse çok iyi olur
En iyisi doğum yapan tecrübeli annelerden öğrenmek. Youtubeye bakarsak evi hastaneye taşırız
kesinlikle katılıyorum
@mayis-anneleri Grubuna katılabilirsiniz
Ooohh maşallah maşallah sağlıkla kucağına alrsn inşallah o zmn Çantani hazrlıuon yavaş yavaş
Amin hepimiz inşallah kafamda tasarladım da daha tam anlamıyla başlamadım 32.hafta gibi yıkar ütüler sonra hazırlarım diye düşünüyorum
Valla bende 30 u göreyim sonra hazırlarım diye düşünüyorum şuan erken gibi geliyor
bende 30 dan sonra dusunuyorum hani en azindan 32 33 falan
Hadi hayrlısı olsun bklm