Mayıs anneleri ile doğum heyecanı

Merhaba @mayis-anneleri nasılsınız, eksiğiniz var mı? Yardıma ihtiyacınız var mı? Doğum tarihi belli oldu mu? :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Herşeyi hallettim sayılır. Sadece incik cincik şeyler kaldı. Burun aspiratörü, tırnak makası yada törpüsü, tarağı gibi şeyler… Biz beşiği almıştık ama eve getirmedik dün geldi… Ah o kadar güzel ki. Dümdüz basit bir model ama yatağını koydum içine nevresimleri ni serdim… Arada azıcık da ağlamış olabilirim :smiling_face_with_tear: Çok güzel ya çook… Şimdi gebeliğimin iyice sonları diye herkes uyu dinlen iyice diyo, doğru da söylüyorlar ama uyku depolanabilir bişey değil işte :woman_shrugging:t3: Sağlıkla gelsin kuzum da razıyım ben uykusuzluğa da yorgunluğa da :heart: Yeter ki iyi olsun :palms_up_together:t2:

4 Beğeni

İstersenin eksiklerinizde marka araştırması yapmanıza yardımcı olurum.
Kedimiz olduğu için ben bir ay sonra yatağını kuarayım diyorum. Bizim de gözümüz alışır psikolojik olarak de kendimizi hazırlarız diyorum
Biz de sizinle beraber heyecanla ve mutlulukla bekliyoruz. :smiling_face_with_three_hearts::heartpulse:

1 Beğeni

Almadım ama favorilerime ekledim aşağı yukarı belli alacaklarım. Kolay da ulaşılabilir şeyler oldukları için acele etmiyorum. Bir de açık söylemek gerekirse gerçekten ihtiyaç olmadığını düşündüğüm şeyler var. Saydıklarım değil ama dedim ya işte incik cincik diye :upside_down_face: Bizim de kedi kızımız var canım test etti dün yatağı epey de sevdi kalkmadı pek :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Kalite kontrol yapmış onaylamış. Çok sevindim :star_struck:

1 Beğeni

Tabi tabi hiç kusur kalamaz benim kızım hiç birşeyden :sweat_smile: Ana kucağına da bayılmıştı sallanıyo ya bide Allah’ım her gece onda uyudu ta ki beşik gelene kadar :joy::joy:

1 Beğeni

Rabbim yardımcıları olsun bir avazda doğururlar umarım :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Ben hep muanelerimi özelde oldum gayette memnundum doktorumdan ilgisinden ama özelde doğum 20 bin Tl onu ödeyemeceğim için son 2 haftadır devlete gittim doktorlari tanimiyorum doktordan memnun kalmayinca yine degistirdim ama yarın 37 ci haftaya gircem çatı muanesine sokarlar umarım devletteki doktorlar ruh gibi yüzüne bile bakmıyorlar bi soruyu bile zor soruyosun yani cevap almak cımbızla alıyosun ağzından lafı yarın muane ye sokmazlarsa bu defa biraz farklı konuşucam bu kadar ilgisizlik olmaz ki evde kendi kendime doğumum gelmesini mi beklicem ben hala öğrenemedim normal mi sezeryan mi genelde 37 haftada oluyor diyorlar çatı muanesi ama bakalım yarında kontrölüm var yarin belli olur umarim yarın ola hayrola

2 Beğeni

Bende özele gidiyorum daha doğrusu kadın sağlığı merkezi diyorlar. Hatta gittiğim doktor yaklaşık 25 sene evvel annemin dış gebelik ameliyatını yapan doktor. O zaman devletteymiş şimdi kadın sağlığı merkezinde mesul müdür. Doğum da özel hastanede olacak 11 bin lira fiyat verdi tam uyutmalı sezeryan olursa. Epidural anestezi istediğim için 11800 olacak. Normal doğumda da fiyat 11 bin lira. Cesaretim yok benim devlette doğum yapmak için. Bir kere gitmem gerekti tatsız bir muayeneydi :neutral_face: Gebeliğimin başından itibaren kenara koyabildiğimi koydum. Kontrol paralarını da bu birikimle karşıladım. Haricen ev kredisi de ödüyoruz çünkü. İstediğim kadar değil ama doğum için yeterli birikim yapabildim şükür :heavy_heart_exclamation: İnşallah senin için de herşey yolunda gider :heart: @Mutlubiranne_1

2 Beğeni

Keşke bende daha önce birikim yapsaydım o zaman doğumu özelde yapardım inan imkanın varsa zaten özele git devlet hastanesinde bende güvenmiyorum bide devlette eşin giremiyormuş doğuma falan saçma sapan kuralları var oda süsletme yok vs en iyisini yapıyorsun benim hakkımda da hayırlısı bebeğim sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım yeter ve çocuğumun kontrollerini zaten özelde yaptırmayı düşünüyorum devlete asla gitmem :blush::pray:

2 Beğeni

Ay inşallah sağ salim alırsın kucağına. İnşallah şansına müthiş anlayışlı ilgili doktorlar denk gelir. Normal doğum olacaksa daha çok ebeler bakıyor zaten bildiğim kadarıyla inşallah onlar da yumuşacık kalpleriyle rahatlatırlar seni de kolaycacık bir doğum olur senin için :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2: Çok amin :heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

İlginc bir dua oldu :sweat_smile:ama iyi bir dua

1 Beğeni

@Merve35 Hanım eksiğiniz var mı? Burdan bizim de faydamız olabilecek bir durum varsa yardımcı olmak isteriz :innocent:

1 Beğeni

Yaa çok teşekkür ederim düşünmeniz yeterli bir kaç eksiğim kaldı bazıları kargoda diğerlerini de sipariş vereceğim araştırmadayım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@Lara1 hanım, bir eksiğiniz varsa biz de burdan elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz :smiling_face_with_three_hearts:

@Zeynebsimsek hanım başka yardımcı olabileceğim konu varsa yardımcı olmak isterim

@Esma nasılsın canim bebişin nasıl döndümü?sesin cikmiyor iyimisin

1 Beğeni

Bizim de günümüz gelir mi bir gün :smiling_face_with_tear: o gün hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor bana bazen :sweat_smile: Sanki aradaki ay ve hafta hiç azalmıyor gibi :smile:

1 Beğeni

Sen benden önce doguracann kizzz gelir inşallah :heart::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ay ben kasımda doğuracağım sandım ya
Nasıl ilgili dikkatli bir anneyim ama ya kafam karıştı resmen :joy:

1 Beğeni