Günlerdir aynı dertten muzdaribim göğüs ucum yara olduğu için tetikledi muhtemelen bir kere oldum geçti bu sefer geçmedi antibiyotik kullanıyorum ,sürekli zeytinyağı ile masaj yapıyorum,bol bol emziriyorum ama değişen bir şey yok.gogsumun belli yerlerinde taş varmış gibi ve inanılmaz ağrıyor .çok zor gerçekten
Gelmeyegimizden haberleri tok hastalndıgımı ateşlendiğimi biliyorlar hala çağırıyorlar
Şuan mı var sizde de geçmedi mi
@Güzelgünler14 hatırladım hatırladım gazlı bebiş vardı siz 25 gunluktunuz gitmek istemiyodunuz bugün ki ağrı ve sancinizi okuyunca dedim köye de gitmez artık
Leyla hanım Allah razı olsun bugün iyileştim hepsini ısrarla yaparak çok sağolun siz bu süreçte maske vs takıyor muydunuz doktor bana tak desi emzirirken taktım da şuan ateşim vs geöti göğsümde iyileşti maska takmama gerek var mı çoçugu öpmemde sakınca vs enfeksiyondan sizce
Bana Doktor maske falan tak diye bir şey söylemedi bu süt kanalları tıkalıyor maskeyi takmanın bir anlamı yok ki grip değilsin soğuk algınlığı veya herhangi bir ağızda uçuk veyahut da kanında bir mikrop falan yok ki ya diyeyim ki maske tak tamam ben de ateşlendim göğsüm şişti ama hiçbir doktor bana maske takarak emzir çocuğunu öpme vesaire vesaire şeyler söylemedi çok saçma herhangi bir şeyin kalmadıysa takmana gerek yok canım her doktor farklı şeyler söylüyor demek ki ben ilk defa diyorum mastit olunca maske takanı
Geçtiğine çok sevindim bu aralar tekrar arada bir yap ki tekrarlamasın tamam mı canım çünkü ben bir ara boş vermiştim diğer göğsüm de aynı şekilde oldu ama bilinçli olduğum için o bir günde hemen atlatabildim yani içinde süt bırakma emzirdikten sonra kalanı sağ
Tamamdır leyla Hanım çokk teşekkürler güzel bilgileriniz için
Rica ederim canım faydam olduysa ne mutlu bana 🫶🏻
Doktor birçok yerde birikmiş ilaçlarla birlikte hepsi bir yere toplanacak demişti şu an öyle oldu .geçmiyor ne yaparsam yapayım ,emzirmek tamamen eziyet oldu
Sıcak kompleks uygula ve bol bol emzir sıcak duş al masaj yap onun dışında sütünü mutlaka ama mutlaka boşalt canın yansada emzirip sağman gerek ben ağlaya ağlaya emzirdim göğsüm resmen ateş gibi yanıyordu her tarafında beze şeklinde şişlik ve bu şişlikler kip kırmızıydı
Leyla hanımın dediklerini ıygula canım bende gözümde büyüdü geçmeyecek diye çok korkmuştum geçti çok şükür ilaç bende aldım
Söylediklerinizi yapıyorum, kırmızılık ve belli yerlerdeki kitleler geçti hepsi gogsumum altına toplandi kocaman taş varmış gibi umarim bir an önce geçer
Duşta ılık suyu açın tarakla da tarayanilirsiniz o bölgeye ıstarla canınız yana yana bastırın masaj yapın dairesel vs . Benim en aon öyle geöti gğnde gerekirse 3 kez yapın. Bu duşu
Geçene kadar yapmalısın ayrıca Dr gitmedin mi bı antibiyotik ağrı kesici vermeli yoksa parol içebilirsin
Antibiyotik kullandım. bugün çok şükür çabalarımin sonucunu aldım,kitle dağıldı gogsum yumuşadı ama bu sefer sütüm azaldı sanırım göğüslerim çok sönük
Benimde sütüm azaldı o çilelerden sonra o göğüsten hele
Şimdi de bunun için ugrasicazgüzel evladım inşallah ilk anne der en çok beni seversin
Ayy kız o kitle gitti ya çok şükür buna da uğraşırız
Evet gerçekten en zoru oydu .buna da şükür.