Kizlar martin son haftasi dogumum nasil kiyafetler alinmali yazlik mi kışlık mi nedersiniz
Kışlık canım ama aşırıya kaçmadan tabi benimde Mart 20-25 arasında olacak uzun kollu vs aldım hep @Ruyayapicioglu
Lohusalik yaz kiş fsrk etmez her zamn sirtiniz ve ayaklariniz sicak olmali heleki sezeryan olursa çünkü dogumdan sonra ameliyathaneler soguk oldu için sirt agrisi göğüs kemik agrisi grip gibi nedenler ortaya çikabiliyo dogumdan sonra sicak tutmaniz dikat etmeniz bunu engeller inşallah
Kizlar bebek için nasil kiyafetler almaliyim
Benimde Mart sonu gibi uzun kollu hastane çıkışı aldım 3 4 tane içinede hem uzun hem kısa kol zıbın ek olarak çorap şapka var ince kalın battaniye de koyucam
Kiz bebeğe de uzun kollu al
Ben agustosta dogum yapicam allah nasib ederse ben alirim ifir kol ama sen marttasin mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir derlerya bence 2 aylik bir surecte de henuz soguk olur ona göre alirsin
Uzun kollu vs şeyler al canım vücut isilarini dengelemek için 1&2 ay içinde toparlanirlar o zaman zibinla dururlar aynıyız
@mart-anneleri merhaba siz nasıl kıyafetler aldınız
Yaaaaqqqq bunlar çok tatli ya oyşşşş
Çook tatliymis
Te allahim daha iki kariş 50 cm bebe şimdiden uyuma dikat ediyor yerim ben onu
Benim biraz takıntım var o yüzden
Uzun kollu hastane çıkışları aldım bende kadife triko tulumlar aldım birde yinede soğuk olur