Mart Anneleri sıra sizde 🫣

Olmazmı stres korku heycan

1 Beğeni

Heyecandan ziyade korku var kendimi rahatlatamiyorum

1 Beğeni

Son 1 ay mart ortasi

1 Beğeni

Son 19 gün Mart 5 gözüküyor ama paşam ne zaman isterse o zaman gelsin hazır şekilde kavuşmayı bekliyoruz :blue_heart:

Sancı durumlarınız ne halde arkadaşlar hiç oluyormu

Martın 2. Haftası gözüküyor. Tabiki heyecan var 10 gün sonra gidecem gün verecek. Allah herkese yardım etsin

2 Beğeni

Nts de çıkıyor ama henüz ben birşey hissetmiyorum :face_with_peeking_eye:

Ben salı günü 35 hafta olcam perşembe doktora gitcem gün veririmi @ElifEylül2020

1 Beğeni

Bende 35+4 oldum ara ara yalancı sancılarım oluyor 36 haftamda çagırdı doktor nst ye sokar heralde bakalım benim çıkıcakmı hiç sancım ama bu aralar karnımda sertleşme çok oluyor heleki gece yattıgım zaman çok zorluyor bu durum

Bende 36.haftaya girdim karnim tas gii oluyo kasık agrilarim var artik ve bebeğimin basi asagidaymis erken gelirmi acaba

Benim 33 haftamdan beri baş aşagı ama öyle olması erken olucak anlamına gelmez canım yalancı sancılar çekiyoruz büyük ihtimal mesela akıntımda çogaldı benim bu aralar inşallah waktinde gelirler

1 Beğeni

Doktoruna bağlı canım benimki daha verecek gibi değil belki verir

Bende salı günü 35 oluyorum planlı sezeryan mi

1 Beğeni

Bende varım şuan 34 haftalık hamileyim uygulamaya göre 27 mart diyor ama bakalım :woman_shrugging:Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize :palms_up_together:

Ewet inşallah

Benim belimde ağrı var

Bana 36 da gel gün verelim dedi 24’ünde gidicem

36 da mı veriliyor gün @Aysimaaa1

1 Beğeni

20sinde 35 haftalığım kontrol var

Kızlar sizinde sancılarınız oluyormu karın sertleşmesi filan 35+5 haftalıgım iki günden beri inanılmaz karın sertligim we ağrım oluyor

1 Beğeni