Olmazmı stres korku heycan
Heyecandan ziyade korku var kendimi rahatlatamiyorum
Son 1 ay mart ortasi
Son 19 gün Mart 5 gözüküyor ama paşam ne zaman isterse o zaman gelsin hazır şekilde kavuşmayı bekliyoruz
Sancı durumlarınız ne halde arkadaşlar hiç oluyormu
Martın 2. Haftası gözüküyor. Tabiki heyecan var 10 gün sonra gidecem gün verecek. Allah herkese yardım etsin
Nts de çıkıyor ama henüz ben birşey hissetmiyorum
Ben salı günü 35 hafta olcam perşembe doktora gitcem gün veririmi @ElifEylül2020
Bende 35+4 oldum ara ara yalancı sancılarım oluyor 36 haftamda çagırdı doktor nst ye sokar heralde bakalım benim çıkıcakmı hiç sancım ama bu aralar karnımda sertleşme çok oluyor heleki gece yattıgım zaman çok zorluyor bu durum
Bende 36.haftaya girdim karnim tas gii oluyo kasık agrilarim var artik ve bebeğimin basi asagidaymis erken gelirmi acaba
Benim 33 haftamdan beri baş aşagı ama öyle olması erken olucak anlamına gelmez canım yalancı sancılar çekiyoruz büyük ihtimal mesela akıntımda çogaldı benim bu aralar inşallah waktinde gelirler
Doktoruna bağlı canım benimki daha verecek gibi değil belki verir
Bende salı günü 35 oluyorum planlı sezeryan mi
Bende varım şuan 34 haftalık hamileyim uygulamaya göre 27 mart diyor ama bakalım Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize
Ewet inşallah
Benim belimde ağrı var
Bana 36 da gel gün verelim dedi 24’ünde gidicem
36 da mı veriliyor gün @Aysimaaa1
20sinde 35 haftalığım kontrol var
Kızlar sizinde sancılarınız oluyormu karın sertleşmesi filan 35+5 haftalıgım iki günden beri inanılmaz karın sertligim we ağrım oluyor