Magnezyum ve multivitamin

Bu ilaclari kullanmasak ne olur internette magnezyum onerilmez diyor gebelere muktivitaminde iciyorum haftada bir ama bulanti cok yapiyor sizler kullandinuzmi indir (1)

Kaç haftaliksiniz. Multivitamin içerik bakımından sadece folik asitten daha faydalı. Bu vitamini bilmiyorum genel söyledim . Magnezyum da kemik ağrıları vs olunca yazıyor doktorlar. Ben elenatal kullanıyorum memnunun

16 haftalik tam olarak ama ultrasonda gelisimi bir hafta ondeydi

multivitamini gunde 1 adet iciyorum o cok önemli ama magnezyum yerine gunde 1 adet sade maden suyu icin derim dr sadece aksatmadan gunde 1 tane maden suyu ic demisti

Doktorunuz nu önerdi .vitamin değerlerinize bakıldı mi. Bende 14 um

Banada gunde bir dedi haftada bir iciyorum ama yani beslenmem iyi herseyi yiyebiliyorum

Aynen doktorum verrdi 14 haftalikta kan degerlerime bakmisti ilk yapildiginda bunuda icince bulanti yapiyor asiri olmasada yani herseyide tuketiyorum magnezyum vermedi daha ilk gebeligimdw bacaklarumda vs agrim cok oluyordu onda kulanmistim

canim iyi beslenmekle alakasi yok cok iyi besleniyoruz ama yediklerimizde yeteri kadar vitamini karsilayamadigimiz icin ek olarak multivitaminle destekleyip tamamliyoruz gunde 1 tane icin derim hafta da 1 cok az tabiki yinede siz bilirsiniz

1 Beğeni

Bulanti yapiyor doktorada dedim en azindan haftada bir ic dedi.ama icinde balik yagida var folik asitide cok icmedim az ictim en azinda haftada iki iceyim sonra uce cikarim

1 Beğeni

tmm canim bebek icin vitaminini tam almis ol cok faydasi oluyor bebege gelisimi acisindan

1 Beğeni

Tamam cok sagol :rose:

1 Beğeni

vinelac cok iyi bir multivitamin hic bulantida yapmiyo deger olarakta yuksek hep bunu kullandim dr una sor degistir bu multivitaminden al canim

500 lira verdim bu ilaca ya :expressionless: tm gidince derim yine

1 Beğeni

icemedikten sonra canim verdigin paranin kiymeti yok bi yerde cunku hafta 1 faydasi cok az en azindan degisirse hergun icersin

Sorayim gidince ama gecen gittim dedim banada dediki en azindan haftada bir ic

peki canim sen bilirsin ama gittiginde yinede aklinda bulunsun degistirelim diye bi sor senin ve bebegin iyiligi icin ısrar ediyorum​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Canim baktim bu bana verdigi ilacin icinde magnezyumda varmis 100 mg sanirim tok karnina iciyorum o yuzdenmi bulanti yapiyor

olabilir canim evet ama tek magnezyum icmedigin icin cok bulanti yapacagini sanmiyorum cunku tek magnezyum icsen vitamin degeri daha cok ama multivitaminlerin icindeki olanlar daha az diye biliyorum

1 Beğeni

Tetanoz asisi hakkinda ne dusunuyorsun yaptirayim mi ilk gebeligimde yaptirdim iki doz 11 sene gecti ama cogunluk yaptirma diyor her turlu riskli

Yaptırmanın ne riski varmış ki