Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun

İlk gebeliğim ve 9 haftalık hamile olarak gözüküyorum uygulamada doktora gittim kese var ama bebek gözükmüyordu normalde kalp atışı duymaya başlarım diye düşünmüştüm sizin başınızdan geçtimi lütfen yazın

Belki adet tarihinize göre hesaplamış atladığınız bir yer olmuştur . Kese varsa bebek de zamanla oluşum gösterip kendini gösterir inşallah . Öyle bir durum yaşamadım ama adet tarihimde adet olmamıştım bazen de gecikirdim ve ağrılarım çok olurdu . Yine adet ağrısı gibi ağrım vardı adetim 2 gün geçmişti ve test yaptım gebe olduğumu öğrenmiştim bende. Çocuğu göremedik tabi 8.haftamda bebekle birlikte kalp atışnı duydum doktorların dediği süre zarfında bekleyin isterseniz inşallah görürsünüz

Moral bozmak istemem ama bende 8 haftada gittim kese var bebek oluşmadı kürtaj oldum sonra 1 ay geçtikten sonra tekrar Hamile kaldım o zaman çok üzülmüştüm ama şimdi 33 haftalık olduk inşallah Bi terslik yada aletlerde bişey olmuştur devlet hastanesi 7 haftada bu bebekte de bana kese var bebek yok dedi özele gidince kalp atışını duyduk

Kalp atışı için 8e kadar bekleniyor ama 8 haftadan sonra duyan görmedim canım

Bende 6 haftada gittim bana 8 haftan dolduktan sonra gel dedi doktor bekliyorum özele gidecem ama bu sefer detaylı bakılması için

Bende de öyle oldu canım sonra alttan muayneyle gözüktü bebeğim