Lütfen bakar mısınız bebeğim kaka yapamıyor

Merhaba bebeğim bir haftadır kaka yapmakta zorlanıyor ikiniyor kızarıyor ama yapamiyor tam bir aylık iki gündür fıtık ile yaptırmaya çalıştım sıvı kıvam da ama neden yapamıyor fitille alıştırmak istemiyorum başka ne yapılabilir doktor damla verdi gaz çıkartıyor ama ikiniyor yapamıyor .. çok üzülüyorum

Canım dogal zeytinyagı içir aç karnına 3 günde bir ben hep bu şekilde yaptım çay kaşıgı kadar faydasını görürsün

1 Beğeni

Hergun versem olur mu bugün iki kere verdim düzelir mi çaresiz kaldım

Yani 3 günde bir ver aç karnına hayırlısıyla düzelir

İnsAllah sağolun

Mama veriyosan biberonuna 1 cay kaşığı zeytinyağı koy ben 3 bebegimi de oyle büyüttüm mama ile buyutmuyosan agzina akıt cay kasigi ile zeytinyagi kabiz yapmaz zarari da yoktur saf süzme zeytinyağı olması gerekli ama gecmis olsun simdiden sifa versin Rabbim insallah. Canim benim

Allah razı olsun geçer değil mi katı da değil sıvı kaka ama neden yapamıyor bir ay çok güzel geçmişti

1 Beğeni

Mama icirirken 1 cay kaşığı zeytinyağı koyun içine biberona. Ben bebeklerime oyle verdim kabiz da olmadi denedim ben birebir yaşadim 3 bebegimde de AYNI ZAMANDA BEBEGİNİZİN TÜM. VUCUDUNU ZEYTİNYAĞI İLE MASAJ YAPİN EMİN OLUN COK RAHATLATACAK GAZ OLMAZ DÜZENLİ UYUR VE HER ALTINI AÇTIĞINIZDA TEMİZLEDİKTEN SONRA ZEYTİNYAĞI İLE YAĞLAYIN PİŞİK DE OLMAZ BESLER DENEYİN ASLA PİSMAN OLMAZSINIZ… ASLA ZARARI YOKTUR DOKTORA SORABILİRSİNİZ… BU KADAR DA EMİN KONUŞUYORUM…

Benım bebegımde oyle ıdı doktor 1 haftaya kadar da yapmazsa sorun olmaz dedı zeytın yagı verıyorum deyınce kızdı dedı bebege yag vermeyın sız ıcınce nasılkı agzınız bogazınız yanar yada sız nasıl rahatsız oluyorsanız o bebek on katı rahatsız oluyor fitil verdi oda dedı eger 7 8 gün yapmazsa yarım kulanın makatına dedı ve bebegım şuan 5 aylık ara sıra gec yapıyor ara sırada her sabah yapıyor yanı tamda duzelmiş degıl ama doktorlar normal dedı gaz damlası metsil verdi bıde fıtılde kansuk verdı ama bekleyın kendısı yapsın bebekler et yapıyormuş dıger cocuklarım oyle degılsı buda boyle oldu ona bişiler vermeden önce doktorla görüsün bende cok sey verdım yıne yapmadı sız doktora gıdın içiniz rqhat etsın her bebekte aynı degıl

Metsil işe yaramiyor bu bir zeytinyağı nin Zarari olmaz iki metsil yerine ucretli alinan gaz damlalari var ondan alin derim ben BEBEGİNİZİN tüm vücudunu zeytinyağı ile yağlayın. Masaj yapin. Rahat uyuyacaktır altini açtiginizda. Da temizledikten sonra zeytinyağı sürün asla pişik olmaz deneyin bana. Da dua edin… İnsallah

2 Beğeni

1 hafta bebek kaka yapmazsa çatlar yedir yedir cikaramazsa kaç öğün yiyo bebeginiz bi düşün 7 gun kaka yapmazsa neler olur neler… O doktor nerden almis diplomasini. 3 bebek büyüttüm ben oyle diyen bi doktorla karşılaşmadim daha yanlis bilgi veriyor DOKTORUNUZU DEGİSTİRİN BENCE SİZE Bİ TAVSİYE…

Yok haklisiniz doktor da söyledi bana saf zeytinyağı var Allah’tan ıcir ve masaj yap dedi fitil vermek zorunda kaldım mamayı keseli üç dört gün oldu kakası sıvı şekilde ama neden yapamadigini anlayamadım çok sağolun insAllah düzelir

Şöyle bir haftadır kaka yapmakta zorlanıyor fitil ile yaptırdım ve sürekli gaz çıkartıyor mama sadece üç gün verdim oda günde iki üç kere az sarılığı var diye kestim onuda ama hala düzelmedi onun dışında sadece anne sütü veriyorum

Haklısınız doktor söyledi onun haricinde birşey yapmıyorum probiyotikki pahalı bi damla aldık bakalım bir hafta gozlemleyelim dedi dua edin lütfen …

1 Beğeni

Sarılık varsa aç bırakma aç olan Bebekler doymayan Bebekler sarılık Olur tam Doydugundan emin ol Sık Sık emzir

1 Beğeni

anne sütü veriyorsanız sadece bir haftaya kadar kaka yapmamasi normalmiş .eğer karnında sertlik yoksa gaz çıkışı varsa huzursuzluk yoksa ve kaka yaptiginda püre gibiyse normalmis . anne sütünün geneli emilirmis o yüzden belki kabız değildir . benim kızım da bugün tam günleri saymadım ama 5 ya da 6. günü olması lazım bugün kakasıni yaptı . gün içlerinde yüzüstü yatırdım karnına düzenli masaj yapıyorum

1 Beğeni

1 haftaya kadar yapmaması normal canım gaz damlası veriyorsan başka birşey vermene gerek yok benim bebeğim 3 günde 1 falan yapıyor gaz çıkarma hareketlerini yap oda bağırsaklarını harekete geçiriyor. İlk bebeğimde de öyleydi hatta hemşire bir süre sonra kaka yapma sıklığı azalacak 1 haftaya kadar endişelenme dedi

1 Beğeni

Ne kadar cok kaka yaparsa o kadar cabuk buyur bebekler ve vücudu gelistikce buyudukce cildinde ağrılar olur yumuşatmak icin zeytinyağı ile masaj yapılması gerek ki cildini besleyerek büyüsün ABUK SUBUK BEBE YAĞLARINA PARA VERMEYIN DERİM BEN… TABİİ Kİ BENİM FİKRİM SİZI BİLEMEM PİŞİK DE YAPMAZ HER ALTINI AÇTIĞINIZDA TEMİZLEDİKTEN SONRA ZEYTİNYAĞI SÜRÜN KAPATIN

1 Beğeni

Vala benım bebekte oyle ıdı ıkı doktora goturudum oyle dedı ikiside

1 Beğeni

Aynen benım bebekte oyle idi ben cok uzulıyordum ama oyle dıyınce rahatladım şimdi de bazen aksıyor ama karısmıyorum kendısı yapıor bı bakmısım yapmış insan sıtres yap ı nca cozum olmuyor karısmamak daha ıyı zaten zorlansa kusarlar yanı anlasılıyor hasta oldukları

1 Beğeni