Lokman hekim İstanbul Kurtköy hastanesi tam teşekküllü mü bilgisi olan var mı
@istanbul-anneleri Gelirseniz mutlu oluruz
Tam olarak ne lazım size. Ben orada takipliydim Eylül’de doğum yaptım. Memnun kaldım.
Çok iyi . Doğumdan sonra hemen yapılması gerekiyor ya bebeginize k vitamini ve hepatit b aşıları yapıldı mı @Zühre
Yenidoğan unitesi var mı acaba? Sizin drunuz kimdi drnuzun ilgisinden memnun kaldınız mı?
Bu standart prosedür galiba. Yapıldı doğar doğmaz. Ben 35 haftalık doğum yaptım. Kendi doktorum da çocuk doktorundan da memnunum. Benim kadın doğum doktorum ayrıldı hastaneden ama Ünal Hoca var onu önerebilirim. Hem perinatolog kendisi. Mizacı biraz farklı ama alanında iyi bir doktor. Çocuk doktoru olarak yenidoğan yoğun bakımdan sorumlu çocuk doktoruna gidiyoruz biz çünkü ilk atadıkları doktor oydu. Adı Recep Kavas. Çok mıç mıç değildir kısa konuşur, gereksiz kafa yormaz. Ama çok detay isteyen biriyseniz memnun kalmazsınız.
Benim hamilelik sğrecim aşırı sıkıntılı geçtiği için ben genel olarak çok memnundum hastaneden, doktorumun ilgisinden.
Yoğun bakım ünitesi orta basamak sanırım. Detaylı bilgi alabilirsiniz hastaneye sorup. Doğum paketi çevredeki en iyi paket. Mutlaka araştırın derim.
Teşekkür ederim siz normal mi sezeryan mi yaptınız @Zühre
Sezaryen oldum.