Lohusalik döneminde adet olma ihtimali

Selam kizlar , lohusa iken adet olma ihtimalimiz var mi… dogum yapali bir ayi geçti 15 gun yogun kanamam vardı sonra sari kahve akimtiya dondu 3 gundur adet olmus gibi yine kanamam ve fazlasiyla agrim var doktora randevu buldum ancak pazartesi gunu daha once tecrube edeniniz var mi acaba

3 Beğeni

Zaten lohusalık döneminde 40 gün kadar akıntı olduğu biliniyor bu insan fiziğine göre değişiyor yani sende olması da adet değil daha kanaman olduğunu gözterir

2 Beğeni

ben 21 i doğum yaptım 2gün kanamam oldu sonra eve geldim tam kanama diyil de biraz açık rrnkli bulanık kan geliyor 40 çıkana kadar düzenli düzensiz akıntılar ola bilecekmiş

2 Beğeni

Evett ama arada olabilir demislerdi birde 35 gun oldu nerdeysr doğum yapali :smiling_face: trkrardan böyle olunca merak ettim

1 Beğeni

Yaa bende nerdeyse 2 hafta yogun geldi kanama sonra sari renkte akintiya döndü :smiling_face:simdi yogun kırmızı kanama olunca aklima acaba adet mi oldum dusuncesi geldi :smiling_face::rofl:

1 Beğeni

Ben 11 gündür lohusayım ve kanamam 3,4 gün yoğun şekilde oldu. Sonralar az az degmeye başladı. Ama yine yogun kanama basladi.40 gun duzenli olarak boyle olacak merak etme. 40ından 15 veya 20 gün sonra adet kanaman başlayacaktır. @Giz9435

Tam 40 günün geçmesini bekle canım

1 Beğeni

Çok küçük bir ihtimal de olsa görülebiliyormuş :pensive:

1 Beğeni

Maşallah kız o kadar oldu mu bebisin daha dün gibiydi doğumu :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Kizimin dogumundan sonra 36 gün kanamam olmustu biraz biraz sonra kesilmisti 4 gun sonra yogun bi sekilde tekrar baslamisti 7 gün sürmüştü doktoruma sormustum adet olabilir bi dahaki ay takip et bakalim demisti dedigi gibi yine ayni tarihte kanamam olmustu normal bi sekilde adet olmaya baslasmistim yani seninde öyle olabilir kac gün sürecek bi bak bakalim doktorun daha iyi bilir tabi sormanda da fayda var

2 Beğeni

Şükür :pray:evet olduk​:smiling_face_with_three_hearts:zaman su gibi akıyor şükür :pray:

2 Beğeni

Herkese hayırlı akşamlar :cherry_blossom: Sezeryan doğum yaptım. Lohusalıkta 41. Günüm ama kanamam devam ediyor. Kasıklarımda da hafif adet sancısı gibi acı var . Doğumdan hemen sonra adet olabilir mi? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Sancıyı hatırlamıyorum fakat normal doğumdan sonra 40 günden fazla sürdü benimki. Tabi hafifleyerek

Kanamam uzun sürmedi başta. Daha sonra 37. gün adet oldum ben. Sezaryen olmuştum​:face_with_hand_over_mouth:

Lohusa kanaması biter bitmez adet olunabiliyor ama benim Lohusa kanaması 65 gün sürdü 70. Günde regli oldum

Bence normal. Lohusa kanaması bitmeden adet olmuş olabilirsiniz