Kızlar ilk dogumumda hasta bezi lohusa pedi falan istemişlerdi ameliyattan sonra altıma koymak için sizce hasta bezi yerine yatak koruyucu örtü alsam daha mantıklı olmaz mı hasta bezini yatağa sermislerdi bunun kullanımı daha kolay olmaz mı zaten ped yerine de lohusa pedi kullanılır diye düşündüm siz ne yaptınız hangisi daha iyi sizce
Bu bezi hastane sana temin ediyor ama ben kendim depend alacağım kulot seklinde hem rahat hem kullanışlı ama tercih senin
Normal ped kullansak olmuyor mu ?
Depend külot aldım ben
O senin kanamana bagli canim mesela benim cok az geliyor ilk gun fazla 2 ci gun normal ped koyuyorum
4 kere dogum olayi bu da bes yasadim depend ten baskasi Tutmuyo. Evdeki yatagina serebilirsin yada hastanedeki yatagina ama yogun ilk gunlerki yogun kanamani Tutmaz. Hatta dogumuna yakinda kullan disari ciktiginda. Hazirsiz yakalanma.
Adet kanamasına göre mi yani ilk doğum olduğu için bide normal doğum olur olmaz kanama başlıyor mu hemen
Ben her ikisinden aldim depend kulot ve sonrasi icin ped
En iyisi depend canim al 2 paket bulunsun baktin kanaman az normal kullan ben ikisinide normal doğum yaptim ilk doğumdan sonra kanamam oldu sonra azaldi normal ped kullandim bunda ne olur bilmem
Peki teşekkür ederim
Hastane vermiyor.mu lohusa pedini ya da hasta pedini? Benim ilk doğumum erkendi hazirliksiz yakalanmıştım hatırlamıyorum.
Hemen kanama başlıyor
Ben özel hastanede doğum yaptım sadece doğumhanede hastane bez temin etti. Serviste ben kendi kilot bezimi kullandım
Hasta bezi bir süre sonra popodan kayıyor kilot bez alsan daha rahat edersin
Hastane ped vermiyor sadece yataga bulasmasin diye kare koruyucu veriyor sen al 1veya2 tane depend külot bez onu hastane çantana koy
Ay bana takmislardi rezillik birde serum icin kullanilan bantla bantladilar rezillik diyorum cantamda var ebe laf anlamadi bu dursun o sonra diye (ilk doğumumda)
Arastirayim, çok teşekkür ediyorum.
Rica ederim canım
Bende ilkindede depend almıştım bundada 2 paket aldım yine hem çok rahat ediyorsun hemde ay sizdimi çıktımı derdi olmuyor çok memnun kalmıştım ben sezeryan ile doğum yaptım benim ilk 15 gün kanamam yoğundu ama ilk 7 yada 8 gün depend kullandım daha sonra normal ped kullanım gece olanından daha uzun ve hat oluyor diye
Sparis verdim, tavsiyeler için çok teşekkür ediyorum.