Kızlar lohusa gecelik rengini seçerken bebeğin cinsiyetine göre mi seçiyorsunuz ? Benim bebişim erkek . Lacivert düşünmüştüm taç da Lacivert cok yakıştı saçıma.fakat lohusa gecelikte Lacivert renk istediğim model bulamıyorum. Bordo beğendim bi tane ama o da sanki kız bebiş doğurmuş gibi durur diye tereddütte kaldım. Sizce nasıl olur erkek bebek annesine bordo gecelik taç
Ben erkek bebek doğurdum ama çiçekli pijama giydim o pijamayı da taa 7 ay aradım. Bence içine hangisi siniyorsa onu almalısın
Bende beyaz gecelik aradım ama nedense bir türlü lohusa takımı bulunmuyor artık son haftalarda olduğumdan mecburen içime ilk sinen takımı aldım bebe mavisi renginde bir tane de pijama takımı aldım ekru renkte sen yine lacivertte karar kıl erkek bebek lacivert de güzel seçim ama bordo olmaz kız gibi yan renk
Lohusa pijamasının bebeğin cinsiyetiyle alakası yok canım
İstediğin rengi alabilirsin
İlkinde pembeydi geceliğim. Civil’den almıştım. İkincisinde de lohusa takımı alamadım, kıyafetlerimle doğuma gitmiştim çok ani olduğu için doğumum Sonra da normal eşofman tişört giymiştim
Aynen doğumdan sonra hastane odasında çektirmek istiyorum tabi. Bence de lacivert şık olur erkek annesine ama istediğim gibi model bulamadim lacivertte
Bence ne rahat ise onu giyin . Benim bebeğim kız . Sadece aklımda beni terletmeyen karnımı hareketimi kisitlamayan . Bebeğe süt verirken zorlanmayacagim normal kilolulara göre iki picama takımı aldım
Gecelik tarzi daha rahat olabiliyormus dogum sonrasi yaralar icin sanirim bende suan bakiyorum
Bencede rengin önemi yok tabi kişinin kendi zevki sonuçta ben 2 normal pijama aldım 1 bordo ve 1 yeşil hatta yeşile bayıldım 1 tanede beyaz lohusa seti aldım 3lü şekilde olanlardan her üçününde fiyatı o kadar uygundu ki ve kalitesine bayıldım hepsinin
Hepsi güzel fotoğraf çekmek için hoş olur Ben fotoğraf cektirmeyecegim doğumdan sonra ağrılar vs bebeğin durumu ne olur bilmiyorum iyi düşünmeye çalışıyorum kıyafet fotoğraf en son düşüneceğim şey olmaya başladı zaman yaklaştıkça
Hayır bunları düşünün ki modunuz iyileşsin bu detaylar bile öyle güzel ki aslında
Uuu bu baya seksiymiş
Vavvvv çok hastaneye uygun gibi gelmedi bana doğumdan sonraki zamanlar için daha uygun sanki
Ya da doğumdan önceki hahahaha hatta hamilelikten önceki
Bebeğe hazırlık aşaması tabi tercih meselesi ben tesettürlü olunca bana daha çok gece için gibi geldi
Afedersin ama bu hastanede giyilecek bir sey degil özel gun vs icin bence yanlis anlama ama
Valla ben tesettürlü değilim, şortumu elbisemi de giyerim ama bana bile açık geldi hastanede sancılarım varken bir de oramı buramı kapatmakla uğraşamam, önden düğmeli pijama takımımla mutluluklar bana