Lohusa döneminde vitamin mineral desteği

Hamilelik süreci bitince de takviyelere devam ediliyor mu acaba biliyor musunuz? Bebek anne sütü aldığı için devam edilebilir gibi geldi bana ama tabi doktora sormak lazım.

3 Beğeni

Devam edip etmediğimi hiç hatırlayamadım şu an valla

1 Beğeni

Çok güzel bir soru olmuş ben de kenarda bekleyeyim :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Bence mantıken devam etmişimdir diye düşünüyorum vitaminlere çünkü sonuçta bebek hamileyken gelişmek için alıyor vitaminlerimizi, doğumdan sonra da sütümüzden alıyor. Yine ihtiyacımız olacaktır vitaminlere. Bir dahaki kontrolde soracağım doktora, merak ettim :joy:

3 Beğeni

doktoruna söyledin mi bu konuyla ilgili merak ettim ben de

Diyetisyen geçen gün, hamileliğinizde kullandığınız vitamin ve demir takviyesini kullanmaya devam edin
Demir takviyesinin süte çok faydasi oluyor dedi

2 Beğeni

@Cansu @NURAN devam ediyor musunuz :smiling_face:

2 Beğeni

Demir ilacına bir süre daha devam ediliyor diye biliyorum ben de, bir de şu an kullandığım bir takviye var her şeyli​:joy: onun emzirme dönemi için olan takviyesi de var 1-2-3 numara olarak gidiyor ama ilaç tavsiyesi gibi olmaması adına yazmıyorum ne olduğunu​:joy:

1 Beğeni

Aklıma geldikçe demir ilacını içiyorum :innocent:

1 Beğeni

Günde 2 kere kan ilacı içiyorum Ferrum diye. Demir damlası kullanıyorum günde bir defa. Bir de Decavit’e 1 ay daha devam et dedi ama almadım ondan. Gerek yok yaa, zaten her tür vitaminden alıyorum. İlaç ilaç nereye kadar. Ferrum ve demir yetiyor şimdi :joy:

2 Beğeni

Demir ve foliumzuur (B11 vitamine) Emzirdigini icin biraz ekstraya ihtiyacin var.

1 Beğeni

3 gün önce doktorum bana vitaminler yazdı daha önce herhangi bişey kullanmıyordum ve bunları hamilelikten sonra emzirirken de kullanmaya devam ediceksin dedi

1 Beğeni